Sleduj nás

S podvodníkem Garbou je nutná odveta, dožaduje se soupeř

S podvodníkem Garbou je nutná odveta, dožaduje se soupeř
Goran Reljič je velmi nespokojený jak s verdiktem bodových rozhodčích, tak i s přístupem jeho českého soupeře, který údajně podváděl. 

Osmatřicetiletý veterán se zkušenostmi z UFC, KSW či ACA podlehl o dvanáct let mladšímu českému bijci na body. Verdikt dle jeho slov není správný, a pokud nemůže změnit výsledek, tak by se rád dožadoval alespoň odvety.

„Skutečně cítím, že tento souboj potřebuje odvetu. Můj zdravotní stav doprovázelo několik problémů. I to je důvod, proč jsem nepředvedl očekávaný výkon. Stále jsem neviděl záznam, abych mohl soudit, ovšem vím, že jsem ze sebe mohl vydat více,“ vracel se k utkání zkušený Chorvat.


vojtech garba vyhra zapas rfa penize

Že by Vojtěch Garba navíc podváděl?


Samotnou třešničkou je údajně pokus českého zápasníka o podvod. Své tělo si měl potřít nějakým kluzkým gelem, díky čemuž Reljič nemohl naplno vyvinout svůj řetězový wrestling.

„Plánoval jsem, že budu střídat údery v postoji s wrestlingem, to jsem také dělal. Cítil jsem však, že jeho tělo bylo až moc kluzké… Vím, že si něco na svoji kůži natřel. Jeho strategie na tento zápas byla opravdu dobrá, je to chytrý zápasník, ale tohle nebylo správné," pověděl Reljič.


Verdikt je tedy jasný. „Jedině odveta. Když si to vše sečteme, je odveta jedinou logickou možností. Bavil jsem se s promotérem i Garbovým trenérem a verbálně jsme se dohodli,“ dodal zkušený zahraniční bojovník.

Přání Rejliče bylo vyřčeno, ale druhá strana nám prozatím hovoří o něčem jiném. Ačkoli Vojtěch Garba odvetu úplně nevylučuje, rád by si nyní dal zápas s nějakým dalším jménem. A to třeba i domácím. Osobně zmínil například Viktora Peštu, jemuž nedávno skončila sezona v americké PFL.


Další články