Hlavní obsah

Šampion Fury tři dny po avizovaném návratu opět oznámil konec s boxem

Jen tři dny po avizovaném návratu do ringu vzal mistr světa v těžké váze Tyson Fury svá slova zpět. Britský boxer v narozeninový den na sociálních sítích opětovně potvrdil, že kariéru končí. Původně ji chtěl obnovit kvůli souboji s krajanem Derekem Chisorou.

Foto: Reuters

Tyson Fury opět oznámil konec s boxem

Článek

"Obrovské díky všem, kteří se podíleli na mé kariéře, ale po tvrdých a dlouhých rozhovorech jsem se konečně rozhodl v den 34. narozenin odejít a říkám: 'Šťastnou cestu'," napsal Fury, šampion organizace WBC. Původně se s fanoušky i boxem rozloučil v dubnu po vítězství nad dalším krajanem Dillianem Whytem.

Chisoru v úterý vyzval k souboji, aby ho i do třetice porazil. Chtěl tak jako první šampion těžké váhy zkompletovat dvě "trilogie", přičemž první měl s Američanem Deontayem Wilderem. Fury, jenž užíval přezdívku "Gipsy King", zůstal v profesionálním ringu neporažen. Z 33 zápasů 32 vyhrál a jednou remizoval.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.