Šampion Magard reaguje na ukončení Lopeze a ukazuje na dalšího vyzyvatele, ale…

Magard

O hlavní zápas turnaje OKTAGON 41 se postaral souboj šampionů Magard vs Lopez, mezi kterými to dlouho před akcí hodně vřelo. Tedy hlavně ze strany šampiona Magarda, který se do soupeře neustále obouval. Lopez se naopak snažil zůstat v klidu a nenechat se výpady ovlivnit s tím, že vše ukáže až v zápase. To se mu však bohužel nepovedlo, protože Žralok souboj naprosto jasně ovládl a ve druhém kole pak dokonce doručil i tvrdé ukončení via TKO.

Patrik Kincl stručně reaguje na výkon rivala Vémoly s Matavaem

„Samozřejmě se cítím skvěle. Tohle je něco, o čem jsem snil. Chtěl jsem to ukončit nějak takhle. Submise jsou super, body jsou ok, všechno člověku něco dá, ale všichni milují KO. To se mi podařilo doručit. Samozřejmě se mi ulevilo, že jsem to takhle zvládnul, ale věděl jsem, že něco takového přijde. Hodně jsem věřil své přípravě. Všechno k tomu směřovalo. Není to zase takové překvapení, že to dopadlo zrovna takhle,“ reagoval Jonas Magard v reakci na dotaz od MMA Shorties.

Jonas má samozřejmě za sebou náročnou přípravu a zápas, ale už teď má v hlavě možného dalšího soupeře, „Je to bývalý šampion, kterému se dařilo v jiných organizacích. Myslím si, že si zasloužil se mnou bojovat. Je to zápas, který lidé chtějí vidět. Mluvím tady o Antunu Račićovi. To je soupeř, kterého už mám delší dobu v hlavě. Sleduji ho delší dobu a myslím, že by to byl skvělý duel. Je to však na vedení. Já jsem od toho, abych bojoval. Jsem viking, takže si to dám s kýmkoliv.“

   

Zmíněný Račić je bývalý KSW šampion, který má aktuálně bilanci 26-11 s tím, že naposledy prohrál na konci minulého roku na turnaji KSW 76.

Antun je samozřejmě zajímavé jméno, ale OKTAGON nedávno podepsal i Felipeho Limu, který se s Magardem dlouhodobě přestřeluje a který po souboji hlasitě volá. Co na to promotér Novotný? „No, nevím, ale Magard v poslední větě zmiňoval, že bude bojovat s kýmkoliv, takže si myslím, že to bude jinak.“

Právě Lima (11-1) byl i oficiální náhradník pro souboj Magard vs Lopez, takže je pravděpodobné, že s ohledem na spory mezi oběma borci se bude pracovat spíše na souboji Magard vs Lima. Felipe si však titulovou šanci bude nejspíš muset zasloužit minimálně jednou OKTAGON výhrou.

 

28.4. Bratislava – OKTAGON 42: Prozatímní Startovka

Sanikidze vs Keita 

Čepo vs Taburceanu

Paulus vs Samsonidse

Kohout vs Ryšavý

Magnor vs Kotalík 2

Kimball vs Wolf

Stuart vs Winter

 Rock vs ?

Holota vs Etebar

Bartl vs Topuz

Dalisda vs De Padua

Lewis vs Schober 

20.5. Praha – OKTAGON 43: Prozatímní Startovka

Kincl vs Vémola 2

Bryczek vs Chadwick

Tichota vs Villa

Glismann vs Van Suijdam

Kozma vs Lohoré

Legierski vs Kuzník

Pukač vs Brož

Surdu vs Gogoladze 

Mellilo vs Mazuch

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs ? 

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *