Šampion Patrik Kincl přiznává, čím ho rival Karlos Vémola překvapil

Kincl Vémola

Od souboje Kincl vs Vémola 2 se obecně očekávalo, že si každý z borců bude chtít prosadit svou. To znamená, že Vémola půjde po přenesení boje na zem, zatímco Kincl bude duel držet co nejdéle v postoji. Nakonec však bylo všechno jinak a dostali jsme vlastně kombinaci obojího. Celý zápas se totiž v podstatě odehrál na pletivu, kde Vémola tlačil a Kincl bránil a trefoval lokty, údery a také kolena, což mu nakonec zajistilo jasné vítězství. Bylo však něco, co ho na rivalovi překvapilo?

Monster plive oheň! Kníže se pustil do šampiona Kincla! Co se mu nelíbilo?

„Zápas byl opravdu ovlivněný tím, v jakém stavu jsem nastupoval. Bohužel, to už ale neovlivním. Ovlivněný byl taky hlavním rozhodčím – jo, jsem asi klasickej hater rozhodčích – ale vidím to. Dostal jsem několikrát úder na suspensor, reklamoval jsem to, rozhodčí mi jen řekl, ať s ním nemluvím. Nevěnoval tomu pozornost. Signalizoval jsem mu, že se u stěny nic neděje, ať to častěji rozpojuje. Myslím si, že to nebavilo ani lidi. Ve finále ani mě. A jinak mě překvapilo, že neměl Karel takovou sílu ve wrestlingu. Ale když tam přišel nějaký ten strh, cítil jsem, že kdyby dobral pozici, bylo by to špatný. Opravdu je jako škrtič. Když jsme spadli, cítil jsem hned, jak to začíná dovírat. A z toho jsem musel rychle pryč. A čím víc bylo v kleci krve, bylo to jako kluziště a musel jsem dávat pozor,“ prozradil Kincl pro iSport.cz.




  

Patrik na pletivu ukázal opravdu skvělou obranu, kterou byl schopen aplikovat i ve chvíli, kdy ho Vémola dostal na zem. To se však stalo jen párkrát a v podstatě jen na několik vteřin. Kincl totiž hned šikovně vstával, takže rivala nenechal, aby rozjel svou hru, ve které umí být doslova smrtící.

Co nás čeká dál?

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck – zápas o prozatímní titul polotěžké váhy 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs Strezlczyk

Polívka vs Khajevand

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 

29.7. Praha Štvanice – OKTAGON 45

17.9. Frankfurt – OKTAGON 46

7.10. Bratislava – OKTAGON 47

Peňáz vs Čepo 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *