Šampion Patrik Kincl se přeci jen zastal rivala Karlose Vémoly

Kincl Vémola

Odveta Kincl vs Vémola 2 samozřejmě byla hodně vyhrocená, protože šlo o završení 5 let trvající rivality, která svým způsobem rozdělila domácí scénu na dva hodně nesmiřitelné tábory. To se projevilo i po souboji, kdy se Terminátor stal terčem posměchu a různých vtípků, s čímž však šampion Kincl nesouhlasí a vlastně se tak svého rivala zastává.

Vracet se nechci! Vémola prolomil mlčení a reagoval na prohru s rivalem Kinclem

„Tohle mě štve. Když jsem odcházel z haly, zastavil mě tam jeden ze securitky, jestli bych mu podepsal tričko a říkal, že viděl rozbitýho Karla a vysmál se mu. To je tak nízký. Ten spor byl mezi náma. Chápu, že si to Karlos udělal dost sám, ale někomu se vysmívat, že je zbitej jak pes, to mě štve. A celou tu dobu, co je tento zápas ve hře, mi tohle vadí. Že i někteří z těch, co mi fandí, jsou neslušní…

Nevím no, možná jsem moc naivní. Ale je to asi i tou atmosférou, že zrovna teď to bylo. Borec by se možná vyspal, a dnes by se taky choval jinak. Emoce tam lítaly, všichni byli rozhicovaní. Dá se to tedy asi pochopit. Karel měl velký prohlašovačky, urážel mě, a teď sklízel, co zasel. Ale mně osobně je to nepříjemný,“ rozpovídal se Patrik Kinl pro iSport.cz.

Vémola si samozřejmě na kritiku naběhl i tím, že nesetrval v kleci, aby rivalovi podal ruku a k prohře se nějak krátce vyjádřil. Místo toho hned po vyhlášení výsledku odešel z klece a posléze i z haly, čemuž se však na jednu stranu nikdo nemůže divit, protože tvrdě inkasoval, takže údajně jel do nemocnice.




   

Patrik Kincl pak jako vítěz zachoval úroveň a i když si liboval, že rivala porazil v jeho vlastní hře a ještě měl možnost ho pořádně „rozstřílet“, tak nezacházel do zbytečných útoků.

Co nás čeká dál?

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck – zápas o prozatímní titul polotěžké váhy 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs Strezlczyk

Polívka vs Khajevand

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 

29.7. Praha Štvanice – OKTAGON 45

17.9. Frankfurt – OKTAGON 46

7.10. Bratislava – OKTAGON 47

Peňáz vs Čepo 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *