Sleduj nás

Šampion Sterling radí „skleněnému“ O’Malleymu, jak porazit podvodníka Yana

Šampion Sterling radí „skleněnému“ O’Malleymu, jak porazit podvodníka Yana
Petr Yan sice podle šampiona Aljamaina Sterlinga ujíždí na steroidech, ale ani to není důvod, že by se nedal porazit.

Sterling si s Yanem už dokázal poradit a nyní věstí, že totéž dokáže zvládnout i „skleněný“ bojovník Sean O’Malley. Potřebuje k tomu ovšem vhodnou taktiku.

„Zcela narovinu, je mi upřímně jedno, kdo ten fight vyhraje, ale kdybych si mohl vybrat, zahnal bych ty steroidy prožrané týpky zpátky tam, odkud přišli,“ vyjasnil své postavení hned v úvodu současný bantamový šampion Aljamain Sterling. Jak je o něm známo, on vyloženě nemusí ruské fightery, má k nim jakýsi odpor.


„Z pozice člověka, který Yana jasně dvakrát porazil, bych O’Malleymu mohl dát drobnou radu. I když je to křehký borec se skleněnou stavbou těla, stále může vyhrát, když zvolí dobrou taktiku. A tou je precizní práce nohou,“ povídá Sterling.

„Yan miluje, když má před sebou soupeře, kterého může mlátit. Takového, který se vůbec nehýbe a čeká na úder. O’Malley musí do této bitvy více zapojit mozek a využít svých fyzických proporcí. Což znamená hlídat si vzdálenost, neblbnout, často ustupovat do strany a natrefovat toho více jak soupeř. Pak zaručeně vyhraje,“ zní šampionův recept na vítězství.


Další články