Sleduj nás

Se*u na Kincla! K výhře mu gratuluji, ale brzo ho sejmu, vzkázal Vémola

Se*u na Kincla! K výhře mu gratuluji, ale brzo ho sejmu, vzkázal Vémola
Ať si Patrik Kincl to panování na trůnu střední váhy ještě chvíli užije, už co nevidět ho údajně přijde zbušit Terminátor.

Karlos Vémola plánuje doručit další ze svých starých slibů. „Nezáleží na tom, kdo sedí na trůnu. Já si soupeře nevybírám. Ať tam bude kdokoliv, toho sejmu!“ řekl ještě předtím, než se proti sobě postavili Kincl s Lohorém. „Oba borce jsem už jasně porazil. Je mi tedy jedno, kdo z nich vyhraje,“ podotkl.

Sobotní turnaj OKTAGON 35 nám prozradil, že z této dvojice vyšel vítězně královehradecký bijec Patrik Kincl, kterému se to povedlo velmi bravurně. Svého francouzského soka zaskočil a uzemnil ještě v prvním kole. To Karlos, když čelil Lohorému, na výhru potřeboval celých pět kol.


Když Patrik vyhrál, vědělo se, že jeho dalším soupeřem bude právě Vémola. O něm ale Patrik po své obhajobě mluvit nechtěl, a tak do mikrofonu vzkázal: „Nechci si tento večer a tuhle výhru, na kterou jsem se tak nadřel, kazit Vémolou.“

Terminátor na jeho přání ovšem nebral žádné ohledy. Lvi si dělají, co chtějí, a proto se i Karlos zčistajasna přiřítil do klece, uzmul do své moci mikrofon a přede všemi prohlásil: „Sereme na Patrika Kincla! Tohle je to, co si nepřál. Já mu gratuluji k vítězství, ale měl by si ten pás užít jen do konce roku, protože na konci roku ho budu mít zpátky!“


Tímto nám tedy začalo promo k dalšímu titulovému zápasu, kterého se, jak už zaznělo, dočkáme na posledním OKTAGON turnaji současného roku. Dle předběžných plánů zamíříme opět do O2 areny, protože se jedná o vskutku velkou věc a největší český souboj, jaký lze v tento moment uspořádat.


Další články