Sleduj nás

Shevchenko je frustrována nedostatkem bojových příležitostí. Zhang? Beru ji hned!

Shevchenko je frustrována nedostatkem bojových příležitostí. Zhang? Beru ji hned!
Valentina Shevhcenko v uplynulém roce vstoupila jen jednou do klece. Údajně kvůli tomu, že pro ni UFC nemělo jiné soupeřky.

Nedostatek zápasů znamená, že máte také nedostatek financí. A šampiona Valentina Shevchenko je navíc zvyklá zápasit v úplně jiném tempu, než jaký ji nyní určila sama organizace UFC.

Kyrgyzstánská válečnice čekala, zdali by nemohla mít trilogii s Amandou Nunes. Uvítala by také obhajobu s Weili Zhang anebo Alexou Grosso. Nic z toho ale nevyšlo, a to ji pořádně štve.


„Víte, nemám vůbec ve zvyku být takhle dlouho neaktivní. Zejména, pokud jsem zdravá. Zatlačila jsem trochu na matchmakery z UFC, aby mi dohodili nějaký fight, chtěla jsem ho ještě před koncem roku, ale nic se nenabídlo. Jediné, co mi řekli, že tu není žádná přijatelná soupeřka.

Valentina Shevchenko ufc mma Valentina Shevchenko


Ráda bych bojovala pravidelně, ale uvědomuji si, že to není lehké, když tu není žádná konkurence, jak samo UFC říká. Doufám, že to teď bude o něco lepší, protože už je volná Weili Zhang, která chce jít s vahou nahoru.

Já budu připravena. Jsem připravena vlastně už teď, beru ji hned, pokud má zájem. Rozhodně se ničemu nebráním, hlavně, když tím nastartuju nějakou sekvenci zápasů, protože jsem fakt už dlouho mimo hru,“ sdělila Shevchenko pro MiddleEasy.

Další články