Šokovaný trenér Reinders reaguje na tvrdou prohru Karlose Vémoly

Reinders Vémola

Karlos Vémola asi na O2 Arénu, se kterou se na turnaji OKTAGON 51 loučil, nebude vzpomínat úplně v dobrém. Sice zde nasbíral několik výher, ale bohužel si připsal i největší kariérní prohry. KO v Zápase století s Véghem, vybodování od rivala Kincla a poté další KO od Piráta. Poslední prohra se přitom vůbec nečekala, ale vítěz druhé řady reality show OKTAGON Výzva vytasil z rukávu esa, na která neměl Terminátor odpověď.


 

Zdrcený Karlos Vémola nabídl první slova po tvrdém KO od Piráta

„Jsem z toho v šoku, protože to samozřejmě nikdo nečekal. Byť jsem před zápasem varoval, že Pirát je sakra nebezpečný soupeř, tak mě to překvapilo. Čekal jsem jiný průběh, Pirát byl ale skvěle připravený,“ reagoval pro Sport.cz trenér André Reinders.

„Pirát ukázal, že hodně zlepšil obranu přes strhy. Karlos se možná trochu zbytečně nechal strhnout do přestřelek. Na jednu stranu možná tím byl díky dobré obraně donucen, na druhou stranu, když trefil pár dobrých úderů, zřejmě cítil krev. Pirát je ale v tomhle mnohem zkušenější. Karlos se nechal strhnout do hry, která není jeho.




 

Není žádným velkým tajemstvím – Piráta chtěl dostat na zem. Cílem bylo ho trefit a pak ho tam teprve dostat. Pokud by se o strh pokoušel hned, tak by na to Pirát byl připravený. Snažil se ho nejprve trefit. Bohužel ty přestřelky trvaly příliš dlouho, Pirát to dokázal trefit.“

Terminátora už jsme sice ukončeného viděli, ale rozhodně ne takhle tvrdě. Terminátor totiž padl k zemi v bezvědomí a nějakou chvíli mu přeci jen trvalo, než přišel k sobě, „Tohle jsem u Karlose ještě nezažil. Samozřejmě je to vždycky smutný pohled na kohokoli, ale věřme, že se z toho Karlos dostane rychle zpátky.“




Co nás čeká?

27.1. Newcastle – OKTAGON 52

Magard vs Cartwright

Palasz vs Austin 

Aby vs Daniel

McHugh vs Herczeg 

Fry vs Holzer

Široký vs Frimpong 

Paulus vs Haywood

Scope vs TBA

Menga vs Sahota

Bonner vs Peňaz

Yousaf vs Kexel




 

10.2. Oberhausen – OKTAGON 53

Dulatov vs Palailogos

Engizek vs Askham

Ilbay vs ?

2.3. Ostrava – OKTAGON 54: Start Tipsport Gamechanger 2




  

23.3. Stuttgart – OKTAGON 55

Jungwirth vs ?

Poppek vs Kimball

Kertész vs Stolze

Cordero vs ?

Petrášek vs ?

20.4. Birmingham – OKTAGON 56

8.6. Praha – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *