Souboj o přezdívku Terminátor? Vémola souhlasí, chce ale zvýšit sázku. Zuby si brousí i na německého obra

Souboj o přezdívku Terminátor? Vémola souhlasí, chce ale zvýšit sázku. Zuby si brousí i na německého obra Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Karlos Vémola se vyjádřil k potenciálním soupeřům, s nimiž by se mohl v brzké době střetnout v kleci. Dojde na těžkou váhu? A jak se staví k výzvě od Stephana Pütze?

Novopečený šampion polotěžké váhy (93 kg) přijal pozvání do první epizody pořadu Oktagon Hype, kde nastínil další plány. Už na tiskovce po turnaji na Štvanici Karlos Vémola avizoval, že by se chtěl znovu ukázat ve frankfurtské Festhalle, kam se organizace vrátí v říjnu. Stále doufá, pro něj promotéři na kartě najdou místo, je dokonce ochoten nastoupit s mnohem těžším soupeřem. “Budu bojovat s kýmkoliv, půjdu klidně do těžké váhy, je mi to jedno. Zmlátím je všechny. Určitě si nebudu vybírat.”

Soupeře si ale přece jen vybral. Dojem na něj udělal Hatef Moeil (12-4), který se fanouškům Oktagonu představil právě ve Frankfurtu. Německý silák už čtyři roky neprohrál, v červnu si připsal osmé vítězství v řadě. A hned v deseti případech ukončil zápas před limitem. To vše stačí na 89. místo ve světovém žebříčku, Vémola by tak mohl získat cenný skalp. “Věřím, že je to jednička v Německu. Nevybírám si. Je to nejlepší chlap v té divizi, je nejtěžší a nejděsivější. Ale ono to vždy není jen o velikosti psa, záleží také, jak kouše. A já sakra umím kousnout,” prohlásil Karlos. “Nemůžu si vybrat nikoho horšího, než 120kilového zabijáka z těžké váhy, ale stejně do toho půjdu.”

Je ale třeba dodat, že promotéři mají s “Terminátorem” zřejmě trochu jiné plány. Ondřej Novotný se již nechal slyšet, že by si Vémola po třízápasovém maratonu měl trochu odpočinout, na závěr roku s ním totiž počítá ve střední váze. Je tedy otázkou, zda se Vémola na říjnový turnaj v Německu protlačí.

V rozhovoru přišla řeč ještě na jednoho německého bojovníka, s nímž chce Vémola změřit síly. Jde o Stephana Pütze, který s českým šampionem sdílí přezdívku. Není to tak dávno, co přišel s nápadem, že by s Karlosem mohl o jméno zabojovat. Vémola je ale přesvědčen, že pro Němce přezdívka nic moc neznamená, proto výzvu ještě trochu okořenil. “Já půjdu o všechno, on o nic. Takže jestli se chce vsadit o jméno, nemám s tím problém, ale pojďme se vsadit také o výplatu. To je něco, kvůli čemu zápasí, chce se mnou bojovat jen kvůli penězům. Takže jestli to myslí vážně, budu klidně bojovat o jméno, ale jen pokud přihodí výplatu.”

Vémola dodal, že pokud Pütz prohraje, peníze si stejně nezaslouží. Bonus k vlastní výplatě by použil na dobrou věc. “Není to o tom, že bych byl chamtivý, ty jeho peníze dám na charitu, s tím nemám problém. Jen chci, aby také něco vsadil, protože jinak mu o nic nejde. Moc dobře ví, že není Terminátor, já jsem skutečný Terminátor, to všichni ví.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na zápas s Pützem se Vémola těší, naznačil ale, že už nebude mít takovou váhu, až ho porazí Miloš Petrášek. Právě “Meloun” se totiž s “T-800” utká na říjnovém turnaji. “Počkejme si na jeho zápas v Německu, jestli dokáže zvítězit. Nemyslím si, že vyhraje, protože Meloun je skvělý bojovník. Občas sice nepodá takový výkon v zápase, v gymu je to ale nejtvrdší chlapík,” řekl a poukázal na jeho sílu a parádní techniku. “Opravdu nevím, co by musel Pütz předvést, aby ho porazil.”

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA

Nejnovější články