Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Svatba jako řemen s velkou nejasností. Platí vůbec sňatek Karlose Vémoly a Lely Ceterové?

+ Dalších 60 fotografií

Jeden z nejsledovanějších párů Česka ve čtvrtek odpoledne v prostorách Občanské plovárny oddal herec Jiří Krampol. Zatímco ten nám tvrdil, že mu osvědčení k tomu někoho oddat zařizovali svatebčané, Karlos nám během rozhovoru tvrdil, že si dokumenty měl obstarat sám Krampol. Je vůbec jejich honosná svatba platná, nebo se tajně vzali ještě předtím? I na to jsme se novomanželů zeptali!

28. červenec je jejich den. Je to totiž výročí jejich setkání. Není tak divu, že si Karlos Vémola a Lela Ceterová chtěli věčnou věrnost slíbit právě v tento den. A jelikož loni svatbu oba ze zdravotních důvodů nemohli absolvovat, odložili ji na letošní rok. Otázkou zůstává, zda opravdu čekali.

Krampol si žádné dokumenty nevyřizoval

Na Občanské plovárně je totiž, jak jsme jako první informovali, oddal herec Jiří Krampol. A ten sám nám den před svatbou potvrdil, že bližší informace o své úloze na jejich svatbě neví. Přímo na svatbě nám navíc potvrdil, že on sám si žádné dokumenty proto, aby mohl kohokoliv oddávat, nezařizoval.

“To zařídili oni. Mají to podchycené. Já jsem herec a beru to jako roli,” sdělil nám Krampol, který se své role ale zhostil se vší parádou a před zraky více než 200 svatebčanů Karlose s Lelou oddal. Ačkoliv sám Krampol tvrdí, že si žádné osvědčení nezařizoval a vše měl na starosti Vémola, ten se v rozhovoru pro eXtra.cz rozplýval nad tím, jak si herec právě kvůli nim měl potřebné dokumenty zařídit. S Karlosem se zná několik let a po jeho boku si, jak informoval web Ruik.cz, zahrál ve filmu Bastardi 4: Reparát.

Podle Karlose svatba platí

„Já si myslím, že svatba určitě platí. Jsem Krampolovi naprosto vděčný, protože udělat si akreditaci na to, aby byl pravoplatný oddávající, stojí úsilí, a on to pro nás udělal. Nesmírně si vážím, že tím úskalím prošel,” sdělil nám Karlos během rozhovoru, při kterém se s Lelou stihli i na oko pohádat kvůli opičce, kterou dostali jako svatební dar.

Jelikož se i do redakce eXtra.cz dostala informace, že se Karlos a Lela měli vzít ještě před veřejnou svatbou, zeptali jsme se jich na to. Čerstvý šampion polotěžké váhy Oktagonu ale všechny informace popřel. „Já tohle slyším poprvé. Lidé toho napovídají. Naše svatba je platná a Jirka byl ten náš oddávající,“ řekl Vémola. Nutno ale říct, že se novomanželé již nějakou dobu oslovují muž a žena, na což sami upozorňují. A nejasností kolem oddávajícího Krampola je víc, než aby se daly přehlédnout. A to především různé verze, které vypráví sám herec a ženich.

Veselka musela být odložena

Pokud se ale Karlos a Lela vzali dřív a ve svůj vysněný den si jenom zorganizovali svatbu pro nejbližších 200 až 300 kamarádů a rodinných příslušníků, není na tom nic špatného a dá se to i pochopit. Jako rodiče dvou dětí chtěli co nejdřív svoji svatbu. Bohužel nejen ze zdravotních důvodů, kdy Karlos byl po operaci a Lela v rizikovém těhotenství, museli veselku odložit o rok, aby si ji oba mohli pořádně užít. A z námi pořízených snímků je zřejmé, že se tak stalo.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy