Tadeáš Růžička se vrací do Clash of the Stars a slibuje tvrdé ukončení v prvním kole?

Růžička

Tadeáš Růžička se nám naposledy představil na nedávné společné akci organizací IAF a RFA, kde bojoval o RFA titul, který také v duelu s Mikulou díky tvrdému ukončení získal. Právě organizace RFA mu dala šanci i přes to, že se kolem něj rozvířila hodně velká kauza. Organizace tak svým způsobem vytvořila precedens, který nyní využije organizace Clash of the Stars, ve které si dá Mawar další souboj?


Organizace Bellator, tak jak jí známe, končí a přichází obrovská změna

„V Clashi bych měl být. Domlouvá se zápas s Bendou, takže se můžete těšit, bude to velké. Benda mě porazí? OK, já ho típnu v prvním kole. Až pozná pouliční zadní direkt do držky, tak si rozmyslí, že fitko a bojové sporty jsou něco jiného. Každopádně ho tímto nehejtuju. Respektuji ho za to, co dokázal, ale teď se porovná s opravdovou jedničkou,“ nechal se Růžička slyšet na streamu s fanoušky.

Zdá se tedy, že duel Benda vs Růžička je na spadnutí a že to uvidíme ideálně už na osmé Clash akci, tedy někdy na jaře. Nejbližší turnaj, ten sedmý, by měl totiž přijít na řadu někdy na začátku roku a jeho hlavním tahákem by měla být bitva Le Sy vs Psychopat Bejr, kteří tak dostanou šanci si vyříkat všechny své spory. 

    

Benda nedávno potvrdil, že se o duelu opravdu jedná

„Uvidíte mě na turnajích Clash of the Stars 8 a 9. Osmička se stihne ještě před létem. Pojďme si tedy říci, jaký soupeř se pravděpodobně rýsuje. Jedna z možností je Mawar. Jedna z možností je zápas s Mawarem. Já se tomu absolutně nebráním, protože si budu moct říct o raketu. Půjdu proti jednomu z nejlepších postojářů v Česku. Nemám tam co ztratit. Jako člověka ho nemám rád, ale jako sportovce ho absolutně respektuji. Jako sportovec je to pan sportovec. Je to jedna z možností, ale je to jedna z možností, které se reálně řeší. Přímo se řeší,“ prozradil Karlos Benda, že jednání kolem souboje s Růžičkou se znovu rozjela naplno.

Když se ještě před kauzou původně duel řešil, tak prý Mawar požadoval UDG pravidla, tedy převážně postoj, ale nakonec prý přistoupil na MMA, které je asi nejférovější. V postoji totiž Benda nemá šanci, ale pokud by mohl na zem, tak by se šance přeci jen srovnaly. Tam by navíc zúročil svá kila a souboj by se mohl zajímavě zdramatizovat. Uvidíme tedy, jak jednání dopadnou.






4 komentáře na “Tadeáš Růžička se vrací do Clash of the Stars a slibuje tvrdé ukončení v prvním kole?”

  1. přesně další Mawar cigán z ulice ,ať hrajou cigáni fotbal aspoň když mají takového bojovného ducha ! tak by plnej stadion ho vypískal:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *