Sleduj nás

Tady se něco peče! O’Malley vyzval Cejuda. A odpověď? V říjnu uvidíš!

Tady se něco peče! O’Malley vyzval Cejuda. A odpověď? V říjnu uvidíš!
Spory mezi O’Malleym a Cejudem by nemusely zůstat jen u slov. Oba bijci jsou připraveni si je vyříkat i v kleci.

Nenávist mezi oběma tábory na posledním UFC turnaji přiživil sám Cejudo, který narušil „Sugarovo“ interview, jen aby mu řekl, že to sráč a nula.

„Hej, obludo, rád bych nějaký tune-up fight. Takový, který mě nakopne před oficiálním návratem v boji o titul… Co na to říkáš?“ vysmíval se svému konkurentovi z divize.


A pak ještě zvážnil. „Kdy přede mnou konečně poklekneš? Protože si myslím, že jsi absolutní nula… Tak si to rozmysli a mezitím pokračuj v tom interview.“

Jdeme bojovat! ozval se O‘Malley


O’Malley se chvíli tvářil, jako že si z toho nic nedělá, ale pak mu to nakonec začalo šrotovat v hlavě. „Henry mě přeci jen veřejně zostudil,“ pomyslel si a chtěl s tím okamžitě něco dělat.

https://twitter.com/SugaSeanMMA/status/1545122731980599296?s=20&t=PnbHoUNhcQKjqUETKNxwDg


I proto se přesunul na sociální sítě a Cejudovi zaslal vážnou bojovou výzvu. „10. září je na tebe moc brzy, ty tlusté hovado, nebo máš jen velké řeči? … Nemohu najít jeho twitterový účet, někdo ho prosím označte,“ napsal Sugar na svém Twitteru a dožadoval se bitvy, která by tyto nenávistné ledy konečně prolomila.

„Pro mě snadné prachy!“ odpověděl Henry, jenž už několik let razí heslo, že až se O’Malley v boji střetne s ryzím wrestlerem, tak se zjevně až rozbrečí.

https://twitter.com/HenryCejudo/status/1545158653975691276?s=20&t=plk4-P_S0jXpsp3dCV7exw


Každopádně září není termínem, který bývalému šampionovi vyhovuje. Kvůli pravidlům po návratu do testovacího pole USADA se nebude moct do klece vrátit dříve jak v říjnu.

„Je vidět, že jsem ti počechral emoce. Pravidla USADY mi nedovolí se vrátit dříve než v říjnu, buď tedy připravený,“ odpověděl muž s přezdívkou „Triple C“, který se po své dvouleté odmlce podle všeho opět navrátí do bantamu.

Další články

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů