Takové ukončení se jen tak nevidí. Mexický fighter rozkopal ležícímu soupeři nohy

Takové ukončení se jen tak nevidí. Mexický fighter rozkopal ležícímu soupeři nohy Takové TKO se jen tak nevidí | zdroj: FOTO: Se svolením UWC

V MMA zápasech jsou k vidění nejrůznější ukončení, podobné TKO, jaké rozhodlo zápas v Mexiku, ale jen tak neuvidíte.

Před pár dny se v Mexiku konal turnaj tamější MMA organizace Ultimate Warrior Challenge s pořadovým číslem 42, který by náš redakční radar nezachytil, nebýt nevídaného technického knockoutu, kterým skončil jeden z úvodních zápasů.

Situace, kdy jeden ze zápasníků skončí na zádech a druhému se za ním na zem nechce, a tak mu jen párkrát kopne do nohou, je v oktagonu k vidění relativně často. Že by ale takto někdo ukončil zápas, to jsme ještě neviděli. Nejspíš proto, že většina fighterů od podobné techniky rychle upustí a raději nechá soupeře vstát.

Mexičan Abraham Arellano udělal chybu, že dával od začátku najevo, že v postoji bojovat nechce. Hned v úvodu se mu sice podařilo strhnout soupeře na zem, jenže tam už nic nevymyslel a Alexis Miranda se brzy dostal zpět na nohy. Arellano se pak z velké dálky pokusil o další takedown, tentokrát už neúspěšně, a Miranda mu gestem ukázal, ať vstane, protože nemá nejmenší zájem s ním zápasit na podlaze.

Po pár vteřinách ho tam ale poslal kombinací lowkicku a levého direktu zpátky a okamžitě k němu naběhl, že jej dobije údery. Arellan ale nijak otřesený nebyl a dokázal dorážejícího krajana odrazit. Miranda tedy změnil taktiku a začal mu okopávat nohy. Soudě podle grimasy ležícího Mexičana bylo jasné, že mu tvrdé kopy vůbec nechutnají. Nakonec jich schytal 11, než rozhodčí zápas ukončila, jelikož se zdálo, že nejspíš došlo ke zranění.

30letý bojovník tak odkulhal z klece s nelichotivou bilancí 1-3, zatímco Miranda si profesní resumé vylepšil na 2-1 a jelikož mu je teprve 24 let, tak kdo ví, možná jsme o něm neslyšeli naposledy.

Zdroje:  UFC Fight Pass

Nejnovější články