Sleduj nás

Těžký zápas! Jorge Masvidal dostává soupeře, který ho může poslat do důchodu

Těžký zápas! Jorge Masvidal dostává soupeře, který ho může poslat do důchodu
Zápas s velkým Z. V prosinci či lednu se Jorge Masvidal vrátí do klece v bitvě, která může nakopnout nebo pohřbít jeho kariéru.

Jorge „Gamebred“ Masvidal je jedním z největších jmen v oboru, ale bohužel má momentálně na kontě tři porážky v řadě a ta čtvrtá by už mohla pohřbít jakékoliv jeho titulové ambice.

Co se ovšem dalšího zápasu týče, slavný floridský bijec se vůbec nešetřil. Za žádných okolností nechtěl snižovat laťku náročnosti výběru soupeřů, a proto s předstihem kývl na brazilskou výzvu, jíž představuje Gilbert Burns.


„Mohu potvrdit, že jsme s Jorgem v kontaktu. Vypadá to prozatím na prosinec, ale ještě nic není oficiálního, jsme zatím u verbální dohody,“ sdělil serveru ESPN sám Burns.

Masvidal by se pochopitelně rád objevil v akci dříve, ale bohužel má stále nedořešenou soudní záležitost proti Colbymu Covingtonovi. Dřívější jak zimní návrat tedy pro něho nepřipadá v úvahu… Jak sám uvedl, než se vrátí zpátky, potřebuje mít „hlavu v pořádku“.


masvidal titul ufc zadost

V prosinci, konkrétně 10. dne v měsíci, nás bude čekat turnaj UFC 282. Druhou alternativou je potom 23. leden, kdy se koná turnaj UFC 283 v Brazílii. Jeden z těchto dvou termínů se má oficiálně oznámit.

Shodou okolností bude na jednom z těchto dvou galavečerů účinkovat i český samuraj Jiří Procházka. Dana White se svými kolegy tyto zápasnické karty teprve skládá. Rád by rozprostřel kvalitu do obou akcí.

Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Největší sázková překvapení v historii zápasů

Není tomu ještě tak dlouho, co se MMA dostalo mezi ostře sledované sporty na světě. Dá se však říci, že dnes už jde o poměrně mainstream záležitost, kde si své favority dokáže najít každý, a tudíž je sleduje, fandí jim a občas si na ně i vsadí.

Největší sázková překvapení v historii zápasů