Hlavní obsah

To nebyl hezký pohled. Děsivý kop na hlavu knokautoval českou bojovnici, miliony se vzdalují

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tak na tohle se českým fanouškům nekoukalo vůbec dobře. Bojovnice Martina Jindrová během úvodního souboje nové sezony americké organizace PFL inkasovala tvrdý kop na hlavu, po kterém již po necelých dvou a půl minutách otřeseně padla k zemi. Američanka Amber Leibrocková zažila zápas jako hrom a získává důležité body do tabulky.

Foto: PFL

Amber Leibrocková (nahoře) a Martina Jindrová během vzájemného duelu.

Článek

Jindrová před startem nové sezony udělala celou řadu změn. Jednou z nich byla úprava váhové kategorie (65,7 kg), která měla pro českou bojovnici znamenat větší šance na zisk vysněného opasku šampionky a šeku ve výši jednoho milionu dolarů (v přepočtu 21 milionů korun). Cesta za snem se však pořádně zatarasila již během prvního duelu proti Američance Amber Leibrockové.

Duel dvou ostřílených postojářek nabídl to, co se před zápasem očekávalo. I přes opatrný úvod se jedna druhé dostávala na nebezpečnou vzdálenost a vzduchem létaly tvrdé rány. Nejprve se předvedla Jindrová, následně jí několikrát slušně orazítkovala i o tři roky starší rivalka. Situace se sice následně uklidnila, jenomže to v konečném důsledku bylo pouhé ticho před bouří.

Urostlá Američanka totiž zčistajasna vykopla levou nohu přímo do tváře Jindrové, která se okamžitě svalila k zemi. Její otřesenosti po prudkém kopu soupeřka využila k finální jízdě, do které musel skončit až velezkušený sudí Herzog, jenž duel ukončil po 2 minutách a 19 vteřinách. Na jedné straně propukl obrovský gejzír radosti, na té druhé pochopitelně převládal smutek.

Na zdravotní stav české bojovnice se okamžitě přispěchali podívat lékaři. Naštěstí se to obešlo bez výraznější pomoci a nezbývá než doufat, že rodačka z Plzně vyvázla bez následků. Jindrová tak už po svých odkráčela k hlavnímu sudímu, který po vyhlášení zvedl ruku americké ranařky, která byla štěstím bez sebe. Ještě aby ne...

Za vítězství v prvním kole a skvostné ukončení soupeřky získala hned 6 bodů do tabulky, ve které se nachází deset bojovnic. Jindrová si naopak cestu za postupem pořádně zkomplikovala. Do vyřazovacích bojů totiž postupují nejlepší čtyři, plzeňská rodačka se tak ve druhém zápase bude muset předvést.

Likvidační KO rázem obletělo snad všechny sociální sítě. Leibrocková si zkrátka řekla o obrovskou pozornost, neboť pořádně zaskórovala hned při premiéře v zámořské PFL. Připsala si navíc sedmé vítězství v kariéře, na kontě má čtyři porážky. Jindrová bilanci upravila na šest výher a čtyři porážky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články