Tomu protekčnímu hošíkovi rozmlátím obličej, hlásí Sterling před zápasem s O'Malleym

Tomu protekčnímu hošíkovi rozmlátím obličej, hlásí Sterling před zápasem s O'Malleym Šampion Aljamain Sterling | zdroj: Profimedia

Sám nikdy nedostal nic zadarmo, a proto nemá rád protěžované bojovníky. Aljamain Sterling je připraven v sobotu zničit populárního "Cukříka" Seana O'Malleyho.

Aljamain Sterling si nemyslí, že si Sean O'Malley zaslouží titulovou šanci a svá slova hodlá do puntíku potvrdit. "Funkmaster" obhajuje svůj titul v bantamové váze proti populárnímu „Cukříkovi“ v hlavním zápase turnaje UFC 292, který se o víkendu odehraje v Bostonu. 

O'Malley si vybojoval titulovou šanci po výhře nad tvrďákem Petrem Yanem, kterého ve vyrovnaném zápase porazil těsně 2:1 na body. Sterling ale kritizuje Seanovu cestu k titulu a má za to, že měl projít více náročnými zápasy.

„Chci mu rozbít obličej. Zničím tu škaredou obarvenou krysu. Donutím ho zaplatit za všechny ty hloupé řeči. Je to Whiteův protekční hošík a to mi vadí. Já nikdy nic takového neměl,“ postěžoval si šampion na svém YouTubovém kanále.

I když si myslí, že O'Malley nedosahuje dostatečných kvalit, určitě nehodlá nic podcenit.

„Rozhodně mě čeká těžká zkouška. Každý soupeř je velkou výzvou, takže ho v žádném případě nepodcením a nebudu ho přehlížet. Je sice vychrtlý, ale dlouhý s velkým rozsahem paží. Přivedl jsem si tvrdé a šikovné sparring partnery, kteří mi soupeře výborně simulovali.“

Čtyřiatřicetiletý rodák z New Yorku vyhlíží vítězství na tvrdé KO, ale pokud bude příležitost, soupeře rád uškrtí do bezvědomí. „Mou předpovědí je knockout ve druhém kole, ale když mi nabídne svůj krk, ten dlouhý, hnusný krk, tak ho uškrtím, až usne,“ prohlašuje sebevědomě.


Nejlepší bantamová váha historie?

Dlouhých šest let nepoznal hořkost porážky. Uškrtil Coryho Sandhagena, ukončil T.J. Dillashawa a v krásné pětikolové bitvě porazil Henryho Cejuda. Ani přes úžasné resumé ale nedostává Aljamain takový kredit, jaký by si zasloužil.

Například komentátor Joe Anik je ale přesvědčený, že Sterling je nejlepším fighterem v historii bantamové váhy.

„I kdyby prohrál highkickem za 30 vteřin, pořád bude největším šampionem v historii bantamové divze UFC. Aljamain je trestuhodně nedoceněný bojovník a vždy bude. Dominick Cruz je můj skvělý kamarád, bývalý dvojnásobný šampion a dle mého jediný muž, který se může se Sterlingem měřit. I tak jsem přesvědčený, že po výhře nad Henrym Cejudem, Aljamain ukázal, kdo je tím nejlepším. Má příliš výher s elitními bojovníky na to, aby se s ním někdo mohl měřit,“ vyzdvihl Anik úspěchy bojovníka s jamajskými předky.  

„Výhra nad Seanem O'Malleym bude opravdu velkým úspěchem. Myslím si, že všechny elitní bantamové váhy vám řeknou, že Sean je skvělý bojovník. Jak dobrý ale skutečně je, se dozvíme v sobotu, kdy v pětikolovém zápase nastoupí proti tak skvělému wrestlerovi, jakým je Sterling. Nemohu se dočkat,“ láká moderátor ke sledování hlavního zápasu víkendového turnaje.

Ať už ale souboj dopadne jakkoliv, s největší pravděpodobností se bude pro Sterlinga jednat o uzavření kapitoly s názvem bantamová divize. Alespoň on sám tvrdí, že je na 99 procent rozhodnut přejít o váhu výš. Má k tomu koneckonců dobrý důvod – umožnil by tím totiž svému týmovému parťákovi Merabovi Dvalishvilimu zabojovat o titul. Gruzínec totiž i přes nátlak šéfa UFC odmítá s kamarádem z tělocvičny zápasit.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články