Trenér Kincl reaguje na zásah do rozkroku a vysvětluje, proč Bahník nepokračoval

Kincl Bahník

Od souboje Bahník vs Wanliss se čekalo, že skončí před limitem, protože oba borci mají na kontě celou řadu ukončení, ale bohužel se nečekalo, že dostaneme jen několik desítek vteřin souboje, po kterém bude vyhlášen no contest. Bahník totiž dostal nepříjemný zásah do rozkroku, po kterém nebyl schopen pokračovat.


Jak OKTAGON smlouvy pamatují na napadení na váze? Co Rocka čeká?

„Všichni jsme viděli, že to nebyl úmysl. Wanliss naskakoval koleno a Jakub se rozhodl pro to samé. Zrovna to tam přistálo a dost nepříjemně. Bereme to celkem vážně, protože je to pár let zpátky, co jsme měli v gymu kluka, který na zahraničním kempu dostal podobný úder a bohužel kvůli tomu přišel o jednu z nejcennějších mužských věcí, co máme. Poté, co Jakub dostal dvě tři minuty, tak to nevypadalo, že by se mělo pokračovat. Zdraví je samozřejmě na prvním místě. Jakub navíc ještě plánuje rodinu a já nemohu zaskakovat za všechny,“ vysvětlil Patrik Kincl na svém streamu, kde se celou věc snažil přetočit trochu do vtipu, protože jinak bohužel týmu výjezd vůbec nevyšel.

Pokorného zranil soupeř už na váze a Bahník dostal hned na začátku souboje úder do rozkroku. To bohužel není výsledek, který by si kdokoliv přál, ale i to k MMA prostě patří. Doufejme jen, že bude Jakub v pořádku a že nebude mít žádné následky, protože šlo o opravdu hodně tvrdý úder, po kterém prý český borec dokonce radši zamířil do nemocnice.

  

Jak reagoval Wanliss?

„Můj zápas bohužel skončil jako no contest. Je to pro mě strašně těžké, protože jsem cítil, že vítězství je velmi blízko. Po dvou úderech jsem věděl, že moje síla je pro něj až příliš silná. Je prostě na nic, že zápas musel skončit takhle.

Doufám, že bude Jakub v pořádku a najde své koule! Zatím jdu sníst pár krabic jaffských koláčků, vrátím se do chrámu Jediů a naplánuju další rozpoutání Síly.

Chci poděkovat všem, kteří přišli na můj zápas! Manchester OKTAGON byl úspěšný debut ve Velké Británii pro tuto organizaci a já se těším na to, co přijde pod vlajkou OKTAGONu,“ reagoval Wanliss.

Doufejme, že Jakub bude v pořádku a že se souboj podaří přeložit na jeden z prosincových turnajů, protože duel sliboval skvělou podívanou, kterou jsme nakonec bohužel nedostali.

 

Co nás čeká?

18.11. Kolín nad Rýnem – OKTAGON 49

Moeil vs Todev o titul těžké váhy

Eckerlin vs Apollo

Engizek vs Sami

Montagnac vs Vinni

Ilbay vs Fry

Brajshori vs ?

Kalašnik vs Stolze

Dyrschka vs ?

  

9.12. Ostrava – OKTAGON 50

Keita vs Samsonidse – o titul pérové váhy

Paradeiser vs Buchinger 2 – o titul lehké váhy

Lengál vs Bark

Kuzník vs Hosseinpour

Xavier vs Vinni

Bartl vs Lewis

Konrád vs Novák

Široký vs Nafuka

Raška vs Kotalík

Roušal vs ?

  

29.12. Praha – OKTAGON 51 

Kincl vs Čepo – o titul střední váhy

Veličković vs Michailidis – Finále Tipsport Gamechanger

Vémola vs Pirát

Škvor vs Zawada

27.1. Newcastle – OKTAGON 52

20.4. Birmingham – OKTAGON 56






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *