UFC 299: Zdravotní stopky! O’Malley a Vera jsou vyřízení! Kdo dopadl nejhůře?

O’Malley Vera

Turnaj UFC 299 přinesl velmi atraktivní souboje, které potěšili mnoho diváků. Doktoři už však tolik nadšení nebyli. Nejedná se sice o extrémní zdravotní problémy, ale mnoha bojovníkům byla pozastavená zápasová činnost na více než měsíc. Oba aktéři hlavního zápasu večera a jednoho z nejatraktivnějších střetů karty jsou navíc vyřazeni ze hry na dobu neurčitou.


Hvězdný Paddy Pimblett má bohužel pro slovenského bijce Kleina špatnou zprávu

V Kaseya Center se představilo celkem osmadvacet bojovníků, přičemž pět z nich bylo suspendováno na dobu neurčitou a dalších čtrnáct dostalo stopku delší než jeden měsíc. Seznam zdravotních omezení vydala Floridská atletická komise, která na celou akci dohlížela. Je ovšem důležité vzít v potaz, že lékař může dobu rekonvalescence při dobrém průběhu léčby zkrátit.

Pojďme se podívat na ty nejzajímavější případy. Už podle po-zápasových fotografií bylo jasné, že O’Malley během svého téměř bezchybného vystoupení nasbíral několik zranění. I přestože více rozdával, než inkasoval, k návratu do MMA bude potřebovat potvrzení od ortopeda. Na snímcích po UFC 299 měl jasně poraněné zápěstí a pravděpodobně kotník. Jeho soupeř Marlon Vera byl odstaven na šedesát dní, přičemž k úplnému návratu bude muset prokázat úspěšné neurologické vyšetření.

Jak jsou na tom válečníci ‚Diamond‘ a ‚God of War‘, kteří předvedli napínavou a velmi tvrdou bitvu? Poirer má v důsledku těžkého zápasu vystavenou pauzu na pětačtyřicet dní a soupeř Saint Denis, jenž vyfasoval tvrdý knockout, dostal nucenou stopku na dva měsíce.

Jack Della Maddalena a Gilbert Burns jsou ve stejných rolích jako O’Malley s Verou. Zajímavostí je nepochybně Rafael dos Anjos, který má po tvrdém boji zakázaný sparring na jednadvacet dní a Michal Oleksiejczuk s dvouměsíční stopkou kvůli ztrátě vědomí během submisse. U zbytku bojovníků se jedná o klasické preventivní pauzy, nebo vyvázli bez jakéhokoliv zranění a nedostali žádné omezení.




1 komentář na “UFC 299: Zdravotní stopky! O’Malley a Vera jsou vyřízení! Kdo dopadl nejhůře?”

  1. ufc 299 byl nadherny mma zazitek.
    proste nejvyssi liga. pokud to srovnam s tim, co bylo k videni na turnaji bellator vs pfl champ x champ, coz by mela byt druha nej org, tak rozdil je az propastny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *