DomůSázení na MMAUFC Vegas 71: Bojovníci MMA tipují zápas večera Yan vs. Dvalishvili

UFC Vegas 71: Bojovníci MMA tipují zápas večera Yan vs. Dvalishvili

Další turnaj největší světové organizace MMA se uskuteční opět v Las Vegas. Místem konání však nebude T-Mobile Arena, jako tomu bylo minulý týden, ale komornější prostory The Theater at Virgin Hotels.

V hlavním zápase turnaje UFC Vegas 71 se Petr Yan pokusí přerušit sérii dvou proher a utká se s Merabem Dvalishvilim.

Do zápasu vstupuje jako favorit Yan. Ale hlavní otázkou bude, kdo si prosadí to své. Tedy jestli Yan udrží zápas v postoji a nebo, jestli se Dvalishvilimu, který je skvělým wrestlerem, podaří zápas přenést na zem.

>>Sledovat celý turnaj ZDARMA můžete také ZDE.<<

Jak vidí výsledek tohoto zápasu jiní bojovníci UFC?

Davey Grant, bantamová váha UFC: “Jako vítěze vidím Meraba. Aljamain mu ukázal dobrý způsob, jak vyhrát, a myslím, že jeho wrestling bude na Yana platit.”

Cody Stamann, bantamová váha UFC: “Yan. Myslím, že Yan je nejlepší v divizi a jediní, kdo ho mohou porazit, jsou rozhodčí. Je to zvíře a podle mého názoru je nejlepší bantamovou váhou v UFC.”

Ode Osbourne, muší váha UFC: “V tomto případě jsem zaujatý. Dávám přednost Merabovi, protože je to můj dobrý kamarád. Merab ho bude znovu a znovu dostávat na zem. Bude dodržovat podobný herní plán jako Sterling.”

Jasmine Jasudavicius, zápasnice UFC v muší váze: “Volím Petra Yana. Myslím, že si to udrží ve stoje.”

Modestas Bukauskas, polotěžká váha UFC: “Yan vypadal proti O’Malleymu dobře. Nemyslím si, že by Yana mohl porazit někdo jiný než on sám nebo rozhodčí, protože si myslím, že porazil Sterlinga i O’Malleyho. Myslím si, že to udrží ve stoje a možná Meraba i knokautuje.”

Tyson Nam, muší váha UFC: “Chtěl bych, aby Yan vyhrál, ale myslím, že Merab ho prostě převálcuje a vyhraje.”

Mario Bautista, bantamová váha UFC: “To je pro Yana těžký zápas a myslím, že Dvalishvili ho prostě přetlačí, protože pokud chcete Meraba porazit, musíte ho prostě ukončit.

Mana Martinez, bantamová váha UFC: “Myslím, že Petr Yan. Myslím, že si to udrží ve stoje a zvítězí buď na body, nebo Meraba knokautuje.

Blake Bilder, pérová váha UFC: “To je dobrý zápas, ale myslím si, že Yan ho udrží ve stoje a vyhraje rozhodnutím nebo mu dá TKO.”

Chris Duncan, lehká váha UFC: “Myslím, že Petr Yan to zvládne tak, že udrží zápas ve stoje a možná se mu podaří i TKO.”


Bojovníci tipující Petra Yana: Cody Stamann, Jasmine Jasudavicius, Modestas Bukauskas, Mana Martinez, Blake Bilder, Chris Duncan.

Bojovníci tipující Meraba Dvalishviliho: Davey Grant, Ode Osbourne, Tyson Nam, Mario Bautista.

Zdroj: BJ Penn

MMA tipy, kurzy a kde sledovat zápasy MMA online

1️⃣ Kde sledovat MMA živě ›

Pro sledování turnajů organizací UFC nebo OKTAGON MMA se nabízí hned několik možností. A záleží jen na Vás, jestli si zvolíte placené varianty (PPV, placené televizní kanály) nebo jestli budete sledovat MMA živě a zdarma.

2️⃣ Kde sledovat OKTAGON živě ›

První zápas na Prelims kartě (Free Prelims Fight) organizace většinou nabízí zdarma na (YouTube OKTAGON MMA), celý turnaj pak můžete shlédnou prostřednictvím PPV. OKTAGON turnaje však můžete sledovat také zdarma ZDE.

3️⃣ Kde sledovat UFC živě ›

Early Prelims a Prelims karty můžet sledovat v placené aplikaci UFC Fight Pass. Hlavní kartu většinou vysílá televizní stanice Premier Sport 1 nebo ji můžete sledovat via PPV. Celý turnaj můžete také sledovat zcela zdarma na stránkách sázkové kanceláře Tipsport.

4️⃣ MMA tipy, kurzy, analýzy a sázky na MMA

S konkrétními kurzy se můžete seznámit na našich stránkách, kde se s Vámi také dělíme o naše analýzy a tipy na jednotlivé MMA zápasy.

Nabídka ubytování pro sportovní soustředění a aktivní dovolenou. Tréninkové kempy. Hledáte kam na sportovní soustředění? U nás si vyberete.

Sleduj náš FACEBOOK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

SLEDUJ NÁS

5,911FanoušciTo se mi líbí
3,867SledujícíSleduj
87SledujícíSleduj

NEJČTENĚJŠÍ