Sleduj nás

USADA reaguje na McGregorovy drzé komentáře. Výjimku mu neudělí

USADA reaguje na McGregorovy drzé komentáře. Výjimku mu neudělí
Conor McGregor si myslel, že mu budou stačit dva negativní testy a USADA ho pustí do boje. Byl ale na příliš velkém omylu.

Co jsme se nově dozvěděli, tak se Notorious stále nenachází v testovacím poli USADA. A to Dana White nedávno říkal, že se tam už vrátil…

Jak to tedy funguje? Aby mohlo být jakémukoliv bojovníkovi dovoleno působit v oktagonu UFC či Bellatoru, musí si projít šestiměsíčním testovacím obdobím. Všechny odebrané vzorky v této době pochopitelně musí být negativní.


Conor se pod USADA ještě nezapojil, přičemž oznámil, že se sem bude připravený vrátit až v únoru. Své přesvědčení navíc doplnil slovy: „Jsem si jistý, že pro mě udělají nějakou výjimku a budou mi dva po sobě jdoucí negativní testy stačit, aby mi bylo umožněno bojovat.“

Vzhledem k tomu, jak drzé a provokativní jeho prohlášení bylo, reagovali na něj nejen zápasníci, kteří se silně bouřili, ale také sama USADA. Ta Conora ujistila, že pro něho budou platit stejná pravidla jako pro všechny ostatní.


„Je nám líto, ale naše pravidla jsou pro všechny zápasníky stejná. Pokud se k nám připojíte v únoru, budete si muset projít klasickým šestiměsíčním testovacím obdobím, což znamená, že se do boje budete moct zapojit nejdříve v srpnu,“ vzkázala USADA McGregorovi.

Mnoho bojovníků nyní Conora viní, že prý v době své testovací absence ujíždí na dopingu. A komentář, že se vrátí do testovacího rybníčku až v únoru, mnohé v jejich přesvědčení jen utvrdil.

Vše na téma Conor McGregor


Další články