Sleduj nás

Už teď Makhacheva lituji, jakou si pro něho chystám bídu, hlásí Volkanovski

Už teď Makhacheva lituji, jakou si pro něho chystám bídu, hlásí Volkanovski
Protože je podceňován, o to víc budou všichni překvapeni, jak Makhacheva brutálně zaskočí.

Alexander Volkanovski již začal pracovat na své fyzické proměně, díky níž se bude lépe vyjímat v divizi lehké váhy, do které aktuálně míří. Už v podstatě za dva měsíce bude čelit dagestánskému králi Islamu Makhachevovi, který si posledně zcela hravě poradil s dřívějším postrachem Charlesem Oliveirou.

Obecně se předpokládá, že když Islam takto smetl Charlese, nebude si s ním vědět rady ani sám Alex, který je navíc zvyklý působit v nižší váhové kategorii… Tak to ale sám australský bijec nevidí a naopak hlásí, že má ve svém arzenálu všechny zbraně, které jsou potřeba k udolání dagestánského šampiona.


DOPORUČUJEME: Volná sázenka 500 kč na dnešní UFC 302: Machačev vs. Poirier ZDE
„Islam je silný a pravděpodobně bude i dobře připravený, ale já vám mohu garantovat, že stejně připravený budu i já. A vlastně budu i více než připravený. Já budu naprosto fit a silnější než kdy dříve. Už teď cítím, jak jsem narostl a jak se zvýšila razance mých úderů. Opravdu jsem mnohem silnější,“ řekl Volkanovski.

volkanovski champion mma ufc konkurence Volkanovski


„Pokud vám povím, že 2023 bude největším rokem mé kariéry, pak mi věřte. On opravdu bude. To, jakou proměnou jsem si prošel, je tomu důkazem. Už teď Makhacheva lituji, že neví, proti čemu se postaví a jak velkou hrozbou pro něho jsem. Myslí si, že mě zavede do hlubokých vod? Kdepak! Naopak ho tam zavedu já!“ prohlásil Volkanovski na svém YouTube kanálu.

Další články