V RFA se začíná přiostřovat. Chtělo by to trochu respektu, vzkazuje Ďatelinka Humburgerovi

V RFA se začíná přiostřovat. Chtělo by to trochu respektu, vzkazuje Ďatelinka Humburgerovi Dominik Humburger v barvách RFA | zdroj: FOTO: Real Fight Arena

Do turnaje v Prievidzi pod záštitou organizace RFA sice stále zbývají necelé dva měsíce, aktéři hlavního zápasu se však do sebe pustili už nyní, byť se zatím jedná pouze o výměnu názorů.

Do vosího hnízda píchl Dominik Humburger, který na svém Instagramu zveřejnil krátké promo video. “Ze zápasu mám opravdu radost, ale jsem trochu překvapený z modrého rohu, protože už jsem mnohem výše ve světovém rankingu, než je on. Je mi jedno, jakou barvu budu mít na rukavicích, pro mě je důležité, že z klece budu odcházet jako vítěz. Určitě se máte na co těšit,” vzkázal český voják svým fanouškům.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dominik Humburger (@h_a_m_b_a_c_)

Reakce z druhé strany přišla vzápětí. Milan Ďatelinka uvedl, že ho k vyjádření donutily výzvy od fanoušků, kteří byli zvědaví, jak se vyzyvatel Karlose Vémoly k situaci postaví. “Neříkám to proto, abych tě zesměšnil nebo něco takového, ale v modrém rohu jsi možná kvůli tomu, že jsem domácí, jsem na Slovensku. Další věc je ta, že jsem tě doteď víceméně nezaregistroval, nezlob se na mě,” kontroval v příběhu na Instagramu.

Ďatelinka přiznal, že než mu promotéři nabídli Humburgera jako soupeře, vůbec nevěděl, o koho se jedná, což podle něj o něčem vypovídá. „Jestli někomu můžeš poděkovat za to, že máš hlavní zápas, tak jsem to právě já. Nechci ze sebe dělat nějakého geroje, vůbec to tak není, že bych byl nějaká hvězda, ale zápas v Prievidzi máš díky mně!”

Navíc mu bylo podezřelé, že by se jeho soupeř mohl chlubit lepším umístěním v žebříčku, udělal si tedy vlastní průzkum. „Nechci se moc věnovat těm s**čkám okolo toho. Ale jen tak zběžně jsem si prošel žebříčky. V Čechách jsem šestnáctka, ty jsi dvaadvacítka,” řekl a doplnil, že ve východní Evropě se drží na 60. příčce, zatímco Humburger uzavírá první stovku. Jde o údaje prezentované na serveru Tapology, přičemž se sluší dodat, že v Čechách je Ďatelinka ve skutečnosti na 14. místě.

“Možná by nebylo špatné, kdyby z tvé strany přišla trocha respektu, i když já ho nevyžaduji, myslím všeobecně, ne ke mně. Protože vysoký hřebínek jsem měl i já před Karlosem, pak ale přijde tvrdá realita, která ti ten hřebínek srazí. Vždycky je lepší být na té pokornější cestě,” řekl s tím, že právě v souboji s “Terminátorem” pochopil, jak se věci mají. “Člověk není až takový Superman, jak si myslí.” Ďatelinka však svého nadcházejícího soupeře nezapomněl pochválit, označil ho jako kvalitního zápasníka, který se může zařadit mezi ty nejlepší na domácí scéně.

Takže jak je to tedy s těmi žebříčky? Problém spočívá v tom, že každý z bojovníků hledí na jiný portál. Dle Tapology je na tom Ďatelinka skutečně lépe, Humburger ovšem odkazoval na obecně uznávaný server Fight Matrix, který nabízí světový ranking. Zde je „MR. Comeback“ na 349. pozici ve střední váze, zatímco u Humburgera svítí číslo 305.

Bojovníci se nyní nachází ve zcela opačném rozpoložení. Ďatelinkovi se v poslední době příliš nedařilo, po prohře s Karlosem následovala další porážka v premiérovém zápase v RFA. Milan se tedy bude snažit nahodit spadlý řetěz, aby si mohl dojet pro vytoužený pás šampiona. Humburger je naopak na koni po srpnové výhře v KSW, kde si poradil s Borysem Borkowskim, mezi profesionály je zatím bez prohry.

Zdroje:  Milan Ďatelinka Instagram , Dominik Humbunger - Instagram

Nejnovější články