VIDEO: Světová šampionka přiznává, že má velká prsa. Tady je důkaz z vážení

Ebanie Bridges na vážení před zápasem.

Ebanie Bridges na vážení před zápasem.FOTO: Profimedia.cz


Světová šampionka v boxu Ebanie Bridges má své přednosti. V ringu umí, patří ke světové špičce, umí se prezentovat, na vážení před zápasy chodí v luxusním spodním prádle. Nyní Australanka také přiznala, že má velká prsa. Proč zrovna tohle se teď přetřásá? S tématem přišel server dailystar.co.uk.


Australská boxerská senzace nabídla jednoduchou, ale také drzou odpověď na nevšední otázku fanouška během jedné ze svých relací otázek a odpovědí na svém Instagramu, kde má přes 730 tisíc fanoušků.

Australanka přiznala, že právě prsa patří mezi její linie, které nejdou přehlédnout. Navíc Bridges je dosti upřímná při svých odpovědích. Stejně jako naposledy. Přímá otázka a upřímná odpověď od světové šampionky IBF v bantamové váze.

"Bolí vás záda při boxu s "vylepšenými poháry"?" Reakce? Takovou asi nikdo nečekal. "Vůbec ne. Mám taky opravdu velká záda, velká prsa, velký zadek, velké nohy. Velký nos. Víš, jsem v pohodě."

Jeden fanoušek se jí také zeptal, jak velká má prsa, na což odpověděla: "Řekla bych, že jsou sakra velká, počítám. Nebo možná jen docela velká. Nejsou malá, ne?" pustila Australanka odpověď do éteru.


I Bridges je někdy, když si čte přání svých fanoušků, zaskočena. V jedné z epizod pořadu Pub Talk zmínila tři nejbizarnější, které dostala skrze sociální sítě. 

"Dostávám všechny možné žádosti. Třeba i milostná psaní," vyprávěla. Pak vybrala tři opravdu bizarní. "Voda po koupání, ustřižený nehty na nohou a pot." 

"Na vodu po koupání dostávám tolik žádostí, že si snad půjdu koupit nějaké sklenice," smála se Bridges v pořadu Pub Talk.

Bridges boxovala a vyhrála naposledy v prosinci. Dvě Australanky v anglickém Leedsu. V banku byl bantamový titul IBF. Boxerská vyzývatelka Shannon O´Connell a úřadující šampionka Ebanie Bridges. Kdy bude zpět v ringu? Termín zatím nepadl, jisté ale je, že tahle žena se nudit nebude. A to ani fanoušci.