VIDEO: Vracející se legenda José Aldo si střihl hodně intenzivní staredown

Aldo




Před časem sice oznámil konec MMA kariéry, ale nyní je legendární José Aldo zpátky, aby nám na turnaji UFC 301 v Brazílii nabídl další zápas. Rozhodně ho však nečeká nic snadného, protože se proti němu postaví šikovný Martinez, který z legendy evidentně nemá žádný velký respekt, což se ukázalo už při staredownu.


Loučící se Brož přiznává, kdy přišel moment, kdy si uvědomil, že musí skončit

Aldo opustil UFC po prohře s Merabem Dvalishvilim, protože chtěl zápas v boxu. Nakonec v poslední době absolvoval hned tři boxerské zápasy a nyní se vrátí do MMA, aby dokončil smlouvu s organizací UFC. Poté by se chtěl znovu vrátit do ringu a utkat se například s Mayweatherem, což už prý bylo na stole, ale nakonec to nedopadlo.

Proti Aldovi se v jeho návratovém souboji postaví Martinez, který má aktuálně na kontě 6 výher v řadě. Naposledy na něj v roce 2021 našel recept Grant, tak uvidíme, jak si po delší době povede Aldo, který bude mít výhodu domácího prostředí.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MMA Fighting (@mmafighting)

 

UFC 301: Startovka

Alexandre Pantoja vs. Steve Erceg
Jonathan Martinez vs. José Aldo
Anthony Smith vs. Vitor Petrino
Michel Pereira vs. Ihor Potieria
Paul Craig vs. Caio Borralho
Jack Shore vs. Joanderson Brito
Karolina Kowalkiewicz vs. Iasmin Lucindo
Elves Brener vs. Myktybek Orolbai
Jean Silva vs. William Gomis
Joaquim Silva vs. Drakkar Klose
Mauricio Ruffy vs. Jamie Mullarkey
Dione Barbosa vs. Ernesta Kareckaite
Ismael Bonfim vs. Vinc Pichel
Alessandro Costa vs. Kevin Borjas  




 

Komu Aldo fandí v souboji McGregor vs Chandler?

„Vždycky fandím klukům, se kterými jsem bojoval, a klukům, kteří mě porazili, protože to jen dokazuje, že jsem prohrál s těmi nejlepšími. Doufám, že tam půjde a bude tím Conorem jako kdysi, bude agresivní a půjde zápas ukončit… Očekávám od toho zápasu velké věci,“ řekl Jose Aldo pro server MMA Junkie.

„Chci absolvovat nadcházející zápas, pak uvidíme, jak na tom budu, jak se mi bude dařit, a pak se můžu rozhodnout,“ řekl Aldo. „Možná mě čeká velký boxerský zápas někdy v průběhu tohoto roku. Ale k tomu se s UFC vrátíme, až skončí zápas s Jonathanem Martinezem. Ten zápas s Floydem Mayweatherem byl v podstatě domluvený a hotový. Manažer Ali Abdelaziz byl ten, kdo o tom vyjednával, a já opravdu nevím, co se stalo, a nakonec to nedopadlo tak, abychom se utkali v Saúdské Arábii. Ale na Netflixu se koncem roku chystá velká akce Jake Paul vs. Mike Tyson a doufám, že se na ni dostanu. Ale uvidíme. V úvahu připadá spousta možností,“ prozradil Aldo. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *