Ve sledovanosti se chceme vyrovnat Oktagonu. Fackované držíme palce, říká šéf Clash of the Stars

Kam vystoupá Clash of the Stars?

Kam vystoupá Clash of the Stars?FOTO: Clash of the Stars


Už v sobotu se v pražské O2 Universum uskuteční čtvrtý turnaj Clash of the Stars. Unikátní show, v níž si to pod pravidly MMA rozdávají infuenceři i hvězdy šoubyznysu. Na co se těšit a kam až lze celý projekt posouvat, na to nám odpovídal šéf organizace Tomáš Linh Le Sy. 


Čtvrtý galavečer Clash of the Stars už klepe na dveře. Na co nejvíc byste nalákal fanoušky?
Samozřejmě hlavně na Tomáše Chlupa s Kryštofem Novákem. Oba tvrdě dřou, jsou to sportovci, takže i kvalitativně by to mělo být dost na výši. Já osobně se hodně těším i na Filipa Grznára s Pagym, které osobně znám už dlouhé roky. A samozřejmě také na zápas Anet Adamusové s Míšou Dostálovou, což by měl být takový střet Davida s Goliášem mezi ženami. Míša má černý pásek v jiu-jitsu, její soupeřka však bude mít velkou váhovou i výškovou převahu. Tak uvidíme, jak si s tím poradí. A zmínit samozřejmě musím i Jardu Kotlára s Abem, kteří se mezi sebou pobijí v kleci bolesti a násilí. Tedy v kleci třikrát tři metry, kde se budou řezat hlava nehlava.

Co zápas tří ve stylu všichni proti všem? 
To je ryzí deathmatch (směje se). Tenhle zápas jsme na kartu přibrali až na poslední možnou chvíli a jsem na to hodně zvědavý. Viděl jsem už pár takových soubojů na internetu a je to fakt divočina. Hodně divoké kluky tam budeme mít i my, těším se na to. 

Bylo těžké do toho Matouše Kalubu, Maxe Greena a Kluka s kamením přemluvit?Právě že vůbec. Naopak byli rádi, že to budou zrovna oni, kdo si u nás tenhle fight vyzkouší. 


Pojďme teď ke Clash of the Stars jako takovému. Co říkáte na boom, který mezi lidmi způsobil? 
Coby majitel organizace mám z toho samozřejmě obrovskou radost. Jsem rád, že naše práce má smysl, že to lidi baví, zvlášť když té práce vážně není málo. Musím ale říct, že jsem to i čekal. Věděl jsem, že děláme produkt, který má obrovský potenciál. Jen to bylo o tom udělat ho správně. Myslím, že se to povedlo. Teď už každý ví, co od nás může očekávat, že si lidé užijí fakt skvělou show. 

Kdy poprvé vás tahle myšlenka napadla?

Někdy v létě roku 2021, půl roku se nám ale povedlo držet to v utajení. Nechtěli jsme říkat hop, dokud jsme nepřeskočili. Takže ven jsme s tím šli až v prosinci.

Zaznamenával jste hlasy, že to nemá smysl, že tohle prostě nebude nikdy fungovat?
Bylo jich hrozně moc. Vlastně pořád je tu dost těch, co nás odsuzují, co tvrdí, že jsme jenom odpad. Velká část z nich už ale otočila a naopak nás chválí za způsob, jakým jsme to pojali. Musím říct, že z toho mám dost velkou radost. Ostatně jen blbec nemění své názory. 

A jaký názor máte vy na fackovanou nebo-li Red Face, jež se řítí do Česka?

Proč ne. Jsme s nimi v kontaktu a sám jsem zvědavý, jak moc se jim bude dařit. Držíme jim palce.

Co vy a vaše limity? Kdy rozrazíte brány O2 areny?
Ještě nevím, ale už jsme o tom přemýšleli. Jen si nechceme moc brzy ukousnout až příliš velký krajíc. Taková je strategie, které se držíme už od začátku.

Je vaší motivací předehnat Oktagon ve sledovanosti?
Motivací to pro nás úplně není, ale samozřejmě bychom se mu v tomhle rád vyrovnali. V Oktagonu jsem byl, dobře vím, jak skvělá je to organizace, jak skvělý je to byznys. Budu moc rád, když takový zájem vzbudíme v lidech i my.