Végh překvapil, hodně překvapil. Má toaletní papír s vlastní podobiznou

Attila Végh.

Attila Végh.FOTO: OKTAGON MMA


Při téhle zprávě se fanoušci bojových sportů určitě zasmáli. Aby ne. Takový příběh se nepíše každý den. Spojit se s toaletním papírem a dělat mu reklamu, není byznysem, který se uzavírá každý den. Toaletní papír, to je každodenní záležitost. Přesto. Slovenský zápasník Attila Végh má vlastní ruličky se svojí podobiznou. 


Végha si každý bude pamatovat, že se stal šampionem prestižní organizace Bellator MMA. Také porazil Karlose Vémolu, když mu v narvané O2 areně uštědřil KO v prvním kole. Teď přichází další významný počin. Attila Végh má svůj toaletní papír. 

"Bráško, vzpomínáš, jak jsem říkal, že udělám reklamu i na haj.. papír? Tak se koukni, co jsem dostal. Speciál od HarMMAsan. Nějakého gádža sem dali pěkného, do toho můj erb a ještě champ logo. Můj vysněný haj.. papír je tedy na světě! Chceš mít takový fajnový haj.. papír doma? Tak sleduj můj Instagram, uděláme soutěž, 30 jich vylosujeme a vlastnoručně podepíšeme," byl Végh nadšený, když tuto novinku oznamoval na svém Instagramu. 

Zastínoval si s ruličkami toaletního papíru a pustil novinku do světa. Podobizna slovenského bojovníka, erb, logo šampiona, tohle vše zdobí výjimečná nabídka, která se nyní dostává mezi lidi. 


Kdo si nechce kupovat tento produkt, může tuto relikvii vyhrát. A dokonce ji dostane s podpisem slovenského zápasníka. 

Nakonec si Végh zalaškoval, když pohodlné křeslo v obýváku vyměnil za toaletu. "I když jsi na WC, musíš dát ze sebe všechno." Dveře se zavřely a zmizel Végh i toaletní papír. 

Pokud jde o sportovní stránku, 13. května bude Végh boxovat na Fight Night Challenge 4 v Trnavě, kde se pobije s Američanem Ericem Spicelym. Na konci roku by mohlo dojít na odvetu s Karlosem Vémolou.