Velká odveta je tady! Legendární Nate Diaz se překvapivě vrací zpět do boje

Diaz

Nate Diaz se před časem rozloučil s UFC, aby se mohl vydat novými cestami a ovládnout i další odvětví bojových sportů, což se mu zatím nepovedlo. Viděli jsme ho totiž v souboji s Paulem, kterému sice nasadil škrcení, ale jinak jasně prohrál na body. Nyní se však do ringu vrací, aby si dal nečekanou odvetu s dávným rivalem, který ho připravil o speciální opasek.


Přepadovka! Psychopat Bejr si pro Novotoného došel až do kanceláře

Bohužel nejde o završení trilogie s Conorem, které si fanoušci už roky přejí, ale o odvetu s Masvidalem, který ho před časem připravil o BMF titul, když ho rozstřílel tolik, že doktor nařídil ukončení zápasu. Tentokrát se oba bývalí zápasníci střetnou v boxerském souboji na 10 kol. Zápas se odehraje ve váze do 79,3 kilogramů a bude Masvidalovým profesionálním boxerským debutem. Diaz už debutoval v ringu, když v srpnu 2023 prohrál s Jakem Paulem na body. 

Zápas bude přenášet společnost Fanmio za 79,99 USD, přičemž do 12. dubna bude k dispozici předprodejní cena 49,99 USD a bude prezentován dvěma promotérskými společnostmi bojovníků – Diazovou Real Fight Inc. a Masvidalovou Gamebred Boxing Promotions. Diaz a Masvidal se spolu utkali již v listopadu 2019 na UFC 244. Masvidal porazil Diaze na TKO ve třetím kole, jelikož zápas zastavil doktor pro Diazovo tržné zranění. Masvidal tak získal inaugurační pás BMF poté.

Diaz (21-13) opustil UFC po vítězství nad Tonym Fergusonem v roce 2022 po patnáctiletém působení v této organizaci, během něhož se z něj stala světová superstar. I z Masvidala (35-17) se během jeho desetiletého působení v UFC stala velká hvězda. Organizaci opustil minulý rok po porážce s Gilbertem Burnsem.  

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ariel Helwani (@arielhelwani)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *