Sleduj nás

Vémola je dominantní! Kincl je v hlavě trochu slabší, hodnotí aktéry titulového boje Pirát Krištofič

Vémola je dominantní! Kincl je v hlavě trochu slabší, hodnotí aktéry titulového boje Pirát Krištofič
Do titulové bitvy ve střední váze organizace OKTAGON zbývá zhruba padesát dní a oba aktéři jedou v přípravě na plný plyn.

Patrik Kincl vyrazil do oblíbeného norského gymu Frontline Academy, kde se již připravoval mnohokrát, a kde mu dělá společnost jeden z posledních přemožitelů Karlose Vémoly.

Jack Hermansson se utkal s Terminátorem v roce 2015, kdy pro vítěze byla ve hře vstupenka do UFC. Švédský borec nachytal Karlose již v prvním kole pákou na ruku. Terminátor se rozhodl neodklepat a skončilo to pro něj kromě prohry i nepříjemným zraněním.


"Jezdím sem pravidelně, takže vím, do čeho jsem šel. Tréninkově super, hlavně jsou tu teď všichni v přípravě, tak je tu parádní tempo. Mimo sparingů se snažím nasávat i technické věci,“ pochvaluje si Patrik Kincl dočasnou změnu prostředí.

Karlos Vémola zatím zůstává věrný svému domovskému Reinders Gymu, kam si ale pozval několik borců z londýnského Shootfighters. Další kroky šampiona v polotěžké váze povedou pravděpodobně do Polska, které se mu kvalitou sparingpartnerů osvědčilo již mnohokrát.


Karlos Vemola nici Mikulaska v Oktagonu MMA Karlos Vémola

Vémola pojede svůj styl


"Já jdu zápas vyhrát, jdu tam dominovat, jdu ho kontrolovat. Nikdy bych nechtěl jít do zápasu a 25 minut čekat na chybu,“ poodkryl Karlos svůj plán v pořadu Tváří v tvář.

Na zhruba padesátiminutový rozhovor s oběma rivaly reagoval i Pirát Krištofič, který se o víkendu zhostil role komentátora pro premiérový turnaj organizace FABRIQ MMA. Bývalý dočasný šampion se nejdříve rozpovídal o strategii, se kterou Vémola a Kincl nastoupí.

„Očekávám, že Karlos Vémola se bude pokoušet o to, na co je zvyklý. Tedy strh na zem a trápit Kincla pod sebou. Podobné věci čekám od Patrika, že se pokusí Vémolu překvapit, strhnout ho dolů a trápit jej z vrchní pozice.“


Pirát se také vyjádřil k tomu, jak na něj oba borci působili během společného rozhovoru.

„Viděl jsem i Tváří v tvář. Karlos tam působil dominantnějším dojmem, mluvil k věci. Zatímco Kincl, to bylo všechno takové, že se to snažil obrátit ve srandu a takové posměšky. Já myslím, že Kincl je celkově v té hlavě trochu slabší. Karlos tam působil dominantněji.“


Další články