Vémola mě uvedl v omyl, je to levák. Když mě porazí, vyplatím mu milión, hřímá bývalý kamarád Terminátora

Patrik Pejcha (vlevo)

Patrik Pejcha (vlevo)FOTO: Red Face


Šlo o jednu z nejbizarnějších výzev, které proběhly na úvodní tiskové konferenci nové organizace Red Face. Svalovec Patrik Pejcha vyzval Karlose Vémolu! Svého bývalého kamaráda, jehož by rád zfackoval v kleci o tvaru anglické telefonní budky. Prostor metr na metr, v něm oni dva. Dočká se někdy? A proč by radši řešil jejich spor tam než u soudu?  


Patriku, prozradíte, o co přesně v tomhle sporu jde?
Jde o to, že mě Vémola uvedl v omyl. Máme spolu kauzu ohledně tygrů, kdy jsem mu dal nějaké peníze a soud mu už nakázal mi je vyplatit zpátky. On se hájí tím, že jsem byl jeho kamarád, že mi při zápasu s Marpem domluvil focení v ringu. To však samozřejmě není pravda. Já na tom zápase sice byl, už v tu dobu ale běžel spor mezi námi a vůbec jsem se k němu nehlásil. Soudně to však řešit fakt nemusím. Proto jsem dal vyrobit tuhle speciální klec, můžeme si všechno vyříkat tam. Jsem připraven před něj položit milión, když tam se mnou na dvě minuty vleze a dokáže mě porazit. Zároveň vím, že to tam se mnou prostě nevydrží. On na to nemá.

Zjevně to myslíte zcela vážně. 
Naprosto, taková je realita. Já to tak zkrátka chci. Ale je mi jasné, že na to asi nikdy nepřistoupí. On nepřijímá opravdové výzvy. Vždyť se podívejte, jak urputně se vyhýbal odvetě s Patrikem Kinclem, jak teď začal kličkovat před Attilou. Já jsem navíc úplně obyčejnej kluk. On mě moc dobře zná a ví, že na mě nemá. Jsem o tom přesvědčený. 

Dřív jste byli ale kamarádi…
To ano. On měl ale takových kamarádů víc, třeba i mého společníka Diviše. Všechny nás oklamal, bohužel jsme se nechali. To je ale Karlos. Prostě levák. 


Vyjádření Karlose Vémoly pro Super.cz:
"Samozřejmě je to celé kupa lží. Jen jak zaměřit pozornost na nějakou moc dobře nefungující organizaci pana Pejchy. Vzhledem k tomu, že na celém případu je u policie podepsaná mlčenlivost, tak pan Pejcha tím porušuje zákon a z toho důvodu se k tomu vůbec vyjadřovat nebudu."


Věděl o tom, jakou výzvu pro něj chystáte?
My už jsme spolu pár věcí zažili. Dobře vím, že on si souboj se mnou nepřeje. I když jsem dřív trénoval i MMA, tam bych s ním nikdy nešel. Je to profesionální fighter a neměl bych proti němu šanci. Ale nabízím mu se mnou zápasit v telefonní budce. I v čemkoliv jiném, když bude chtít. Pokud zvítězí, odpustím mu za to všechny dluhy a navrch vyplatím milion. Když si dává dvouminutová rande s těma svýma žabičkama, ať to zkusí dvě minuty se mnou. Ale je mi jasné, že se z toho po*ere. Ostatně jako vždycky.

Prozradíte, jakou částku vám dluží?
Do 200 tisíc. Mně však nejde o peníze, já jich mám dost. Jen nechci mít pocit, že jsem se nechal takhle oklamat od bl*ce polosvětskýho, nebo na co si to on vlastně hraje. To je důvod, proč to dělám a chci to dotáhnout až do konce. Když ne v kleci, tak u soudu, který mi dá za pravdu. Mnohem radši bych si to s ním ale vyřídil na Red Face.

I za cenu těch peněz?
Přesně tak. Jsme chlapi a ti by si to spolu měli umět vyříkat i bez soudu. Když vyhraje, dám mu ještě milión. Klidně i víc, já s tím nemám problém. Pokud ale prohraje on, ať mi vrátí moje peníze a já druhý den soud zruším.