Vémola po souboji dostal šok? Vedení dává nahlédnout do zákulisí

Vémola

Mnozí fanoušci Vémolovi vyčítali to, že navzdory původnímu slibu rivalovi po souboji nepodal ruku a místo toho zamířil rovnou do zákulisí a následně z haly, takže se ani neobjevil na následné tiskové konferenci. Ukazuje se však, že to mělo svůj vlastní důvod.

Monster plive oheň! Kníže se pustil do šampiona Kincla! Co se mu nelíbilo?

„Ještě v noci napsal, že byl v nemocnici. Chvíli jsme si říkali, jestli tam opravdu jel, protože nebyl na tiskové konferenci. Údajně dostal nějaký šok. Posílal nám video z nemocničního lůžka, ve kterém sám říkal, že z konference nechtěl utéct. Tak se nezachoval ani před čtyřmi lety staré porážce proti Attilovi. Teď potřebuje čas,“ dal spolumajitel Pavol Neruda pro Sport.cz nahlédnout do zákulisí.

Není se čemu divit, protože Vémola celý zápas hodně inkasoval a navíc měl za to, že souboj vyhrával. O to horší pak pro něj bylo vystřízlivění, když byl jako jasný vítěz vyhlášen Kincl. Následně se tedy mohla spojit zdravotní újma se silným zklamáním, což vyústilo v další problémy.

„Nikdo si nedovede představit, co se s člověkem děje, když se do něj takhle lidi pustí. Dva národy… absolutně se mi nelíbilo, když Karlos celý zbitý opouštěl O2 arenu a lidé před halou skandovali Patrikovo jméno a vypískávali ho. Takhle se přeci fanoušci nechovají. Trochu mě to zamrzelo, Karlos toho schytal opravdu hodně,“ pokračoval Neruda.




 

Vémolu teď samozřejmě čeká hodně těžko období, protože se k souboji s Kinclem maximálně upínal a výhrou podmiňoval další plány, „Kdyby prohrál třeba na KO nebo TKO, tak by si mohl říct, že udělal chybu a pro příště bude lepší. Když vás ale někdo takhle odzbrojí a najde na vaši nejsilnější zbraň recept, tak to je něco jiného. Patrik dalším soupeřům ukázal, jak na něj vyzrát. Něco podobného proti Karlosovi dokázal i Attila.

Bude zajímavé sledovat, jak se s tím teď vypořádá. Co změní nebo udělá ve své přípravě, aby byl znovu nebezpečný a dokázal vítězit? To teď sám nevím. Na druhou stranu jsem přesvědčený, že je to jeden z nejlepších zápasníků na naší scéně, možná úplně ten nejlepší. Byl jako první v UFC. Zápasí celý život a má to v sobě. Věřím tomu, že si s tím dokáže poradit a uvidíme ho zase bojovat.“




Karlos Vémola a jeho reakce na souboj 

Dlouho očekávaný zápas je za námi a nevyšel podle mých představ. I když dost lidí říkalo, že jsem to vyhrál, tak teď je to jedno, protože jsem to měl ukončit a nenechat nikoho na pochybách.

Do pátýho kola jsem šel s tím, že vedu. Kdybych věděl, že to tak není, nastoupil bych do posledního kola jinak a klidně bych riskoval i to, že se nechám knockoutovat… Patrik je šampionem, tak to prostě je. Pokud chcete šampiona porazit, musíte ho přejet nebo ukončit, a to se mně bohužel nepovedlo.

To, co jsem provedl svojí rodině, přátelům, týmu a všem okolo se shazováním do 84, už opakovat nebudu, takže do týhle váhy se vracet nechci. Žádný další hazardování s vlastním zdravím. Jsou tady na to mladší a lepší kluci, a moje tělo už to prostě nedává, to je fakt.

Mrzí mě, že jsem nedorazil na pozápasovou tiskovku, ale bohužel to moje oči v zápase dost odnesly a musel jsem rovnou do nemocnice na vyšetření. Kdo mě zná tak ví, že respektuji soupeře a dokážu i po prohře plnit své povinnosti, ale zdraví bylo přednější.




Teď mám čas dát se dohromady. Moje kariéra ale ještě neskončila. Mám s Oktagonem už domluvené zápasy a ty určitě dodržím, jsem přece jenom šampionem polotěžký váhy. Co bude dál, to se uvidí. Vše si ještě v klidu promyslím.

Víc to okomentuji brzy v pořadu Fight Cast, kam jsem přijal pozvání. Do té doby si ale chci trochu odpočinout a věnovat se rodině, na kterou jsem v poslední době neměl kvůli přípravě na zápas čas. Rodina je prostě na prvním místě. Tak mi zkuste dopřát trochu klidu.

Ještě jednou děkuji všem za podporu, zejména VŠEM partnerům, kteří při mně stojí v dobrém i zlém. Vážím si toho,“ reagoval Vémola na svém IG profilu.




Co nás čeká dál?

17.6. Oberhausen – OKTAGON 44: Prozatímní Startovka

Langer vs Poppeck – zápas o prozatímní titul polotěžké váhy 

Eckerlin vs Primera 

Veličkovič vs Jungwirth 

Grabinski vs Michalidis 

Dyrschka vs ? 

Xavier vs Strezlczyk

Polívka vs Khajevand

Siwiec vs Hathaway 

Paradeiser vs Fischer 

29.7. Praha Štvanice – OKTAGON 45

17.9. Frankfurt – OKTAGON 46

7.10. Bratislava – OKTAGON 47

Peňáz vs Čepo 

 






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *