Vémola prozrazuje, jak ho promotér Novotný před posledním zápasem znervóznil

Vémola

Poslední hodiny před soubojem většinou bojovníci tráví na hotelu a poté samozřejmě v šatně, kde se koncentrují a postupně se připravují na podání co nejlepšího výkonu. Ne všichni jsou však ponoření do sebe. Takový Karlos Vémola například před zápasy vesele prochází halou, fotí se s fanoušky a sleduje zápasy. Před posledním soubojem s Alsinou však kvůli tomu slyšel něco, co ho přeci jen znervóznělo.

Stručně a jasně! Jiří Procházka reaguje na výhru Pereiry a posílá vzkaz

„Nervózní jsem nebyl, neměl jsem být proč. Spíš mě znervóznělo Ondrovo vyjádření. Já bych sice neměl, ale před zápasem chodím mezi fanoušky, protože na co budu sedět několik hodin v šatně? Ondra v tu dobu říkal, že ať Karlos vyhraje, nebo prohraje, tak stejně půjde titulový zápas s Langerem. A já si říkal, že by to bylo jen v případě, když vyhraju…

Vím, že to má OKTAGON naplánovaný, ale já bych opravdu nechtěl jít po dvou prohrách do titulového zápasu. Cítil bych se jako idiot. Je to něco, co nechci. Na druhou stranu je to něco, co mě hrozně láká. Aby to mělo trochu šťávu s Attilou Véghem, který je v OKTAGONu déle než já a nikdy neměl titulový zápas, tak tím, že budu šampion, tak o něj bude muset jít. Bude muset jít na pět kol a hrábne si na dno. Potřebuji titul držet, aby tečka byla v něčem, v čem Attila ještě nebyl – v titulovém duelu,“ prozradil Vémola pro Sport.cz, že by byl v případě prohry souboj s Langerem v ohrožení.

„Řekl bych, že nejdu. Asi bych jim sdělil, aby mi dali jiného soupeře, že na to prostě už nemám. Myslím si, že to takhle není správně. Z morálního hlediska.“




  

Tak či tak však Vémola nakonec jasně vyhrál na body. Výhra se však nerodila snadno. Alsinovi se totiž ve druhém kole dokonce podařilo přetočit pozici, takže jsme Vémolu snad poprvé viděli na zádech, ale více však Argentinec nevymyslel. Terminátor totiž dobře bránil a svazoval, takže Alsinu k většímu tlaku nepustil. Ve třetím kole pak už vše zase bylo v režii Vémoly.

Jako další soupeř Vémolu čeká Pavol Langer, se kterým se utká v hlavním zápase říjnového turnaje v Bratislavě, kde uvidíme i Čepa, Mazúcha a další známá jména.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *