Sleduj nás

Vémola si vybírá snadné soupeře, já bych ho vypráskal, míní Garba

Vémola si vybírá snadné soupeře, já bych ho vypráskal, míní Garba
Karlos Vémola má na tuzemské scéně velké jméno, ale to si vybudoval hlavně tím, že si vybírá snadné soupeře, je přesvědčený Garba.

Vojtěch Garba je mužem, o kterém se v posledních dnech dost mluví. Tuto mediální pozornost si zasloužil díky skalpu UFC veterána Gorana Reljiče, jehož zdolal během hlavního souboje ostravského RFA turnaje.

Vzhledem k tomu, že se český bijec momentálně nese na vlně emocí, rád by je prodal do dalšího souboje. Pokud to půjde, rád by v něm přivítal nějaké velké jméno. Nejreálnější variantou je pro tuto chvíli asi Rus Mikhail Ragozin, jemuž jde ve šlépějích Viktor Pešta. Nesmíme zapomenout ani na zlatou kartu v podobě Karlose Vémoly, který má ovšem smlouvu s konkurenčním Oktagonem.

Chci elitního soupeře, žádá Garba


Všechna tři výše uvedená jména zmínil Vojta ve svém rozhovoru pro server kaocko.cz. Stihl potvrdit, že je s Peštou již v kontaktu, jen realizace souboje s ním už tak nadějná pro tuto chvíli není.


„Ragozin a Pešta jsou zápasníci světové úrovně. Dostat takového soupeře by bylo super. Je mi jedno, který z nich to bude. Podle posledních informací to nicméně vypadá, že je Viktor smluvně stále vázán v PFL. Náš zápas tak asi nedopadne. Ale kdo ví, já bych ho moc chtěl,“ prozradil Garba.

vojtech garba vyhra zapas rfa

V nejlepším případě by osud ukázal na „přeceňovaného“ Vémolu


Všichni máme nějakého vysněného soupeře a na tuzemské scéně pomalu není většího jména, než je Karlos Vémola.


„To je zrovna člověk, se kterým bych šel bojovat klidně zítra. Věřím, že mám schopnosti na to ho porazit,“ reagoval Garba, který navíc „prokoukl“ tu mediální bublinu, kterou si Terminátor svým vystupováním sám nafoukl.

„Neříkám, že je Vémola jen umělá hvězda, to zase ne. Stojím si však za tím, že mu hodně hrají do karet výběrem soupeřů. Ať už to je Ondřej Novotný nebo jeho manažeři. Prostě mu dělají vše na míru,“ všiml si.


Další články