Vémolovi měly pomoct uspět nad Kinclem speciální šaty jeho manželky Lely, které ukázala. Jenže nepomohly

Lela Vémola
Lela Vémola
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 21. 5. 2023

Dlouho očekávaná odveta mezi Karlosem Vémolou (37) a Patrikem Kinclem (33) přinesla pětikolovou bitvu. Z vítězství na body se nakonec radoval mladší MMA zápasník, který zůstal šampionem střední váhy organizace Oktagon MMA. Manželka českého »Terminátora« Lela Vémola si před samotným duelem oblékla černé šaty se zlatými prvky. Ohledně svého outfitu uvedla, že v minulosti jejímu muži přinesl štěstí, a před samotným duelem věřila, že tomu bude tak i v sobotu večer. Mýlila se. Úspěšnější z obou zápasníku pro ŽivotvČesku.cz uvedl, že na odvetu s Vémolou čekal roky. A vyplatilo se.

Pětikolová bitva, která skončila na body, se odehrávala téměř dominantně u pletiva, kde Vémola sice tlačil, ale zároveň inkasoval desítky slabších, ale nepříjemných úderů, které mu v celkovém množství značně zdevastovaly obličej. "Porazil jsem Karla v jeho vlastní hře," uvedl Kincl krátce poté, co mu rozhodčí zvedl ruku a bylo rozhodnuto o vítězi.

Prohra nebolela jen Vémolu, který do posledních dvou kol nastupoval se značně nateklou tváří, ale i jeho osudovou ženu Lelu Vémolu, která si na MMA událost roku vzala velmi elegantní šaty. Měly podle jejích slov přinést Vémolovi štěstí do zápasu, realita byla ale jiná.

"Tyto šaty už nám přinesly štěstí ve vítězném zápase, když můj muž získal opasek. Oblékla jsem si je v roce 2020 na oslavu vítězství mého manžela a věřím, že nám přinesou štěstí znovu. Těším se na tento zápas, je pro mě velmi osobní," uvedla v komentáři na svém Instagramu k šatům »Terminátorova«, jak si Vémola přezdívá, manželka.

V roce 2018 se oba bijci už v oktagonu potkali. A poměřili síly. Ve vyhroceném zápase dokázal Karlos Vémola v O2 areně Patrika Kincla porazit, tehdy v dnes už zaniklé organizaci XFN. Zadarmo to ale neměl, zápas před osmitisícovým publikem skončil až na body.

Kincl byl v sobotu po letech čekání v odvětě úspěšnější. Přesně před rokem se pro ŽivotvČesku.cz netajil tím, že druhý zápas s Vémolou je jeho velký a osobní cíl. "Teď mám podepsanou smlouvu na víc zápasů, takže zatím nikam jinam nekoukám, není důvod. To asi až se bude blížit konec kontraktu, tak uvidíme. To ale v tuhle chvíli neřeším. Teď je cesta jasná, Alex Lohoré a pak snad Karlos Vémola," uvedl loni pro ŽivotvČesku.cz nadaný zápasník, který už jako pětiletý začínal s judem a vítězstvím v odvetě si splnil svůj osobní cíl.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.