Veronika Zajícová má jasný vzkaz pro hatery a vysvětluje, proč to znovu nevyšlo

Součástí turnaje RFA 13, který se konal v sobotu večer v Budapešti, byl i souboj Zajícová vs Juhász, do kterého mladá česká zápasnice vstupovala jako favoritka. Soupeřka měla totiž dle Tapology výrazně zápornou bilanci, takže se všeobecně počítalo s tím, že Zajícová odčiní poslední zaváhání a opět naskočí na vítěznou vlnu. To se však bohužel nestalo a místo výhry si Zajícová z Maďarska veze druhou prohru v řadě, což však má jasný důvod.


Jiří Procházka usiloval o odvetu s Pereirou! Jak reagovalo vedení UFC? Přijde změna váhy?

„Jelikož mám hodně slabou imunitu, jsem teď furt nějaká nemocná. Mám angínu a ta se mě bohužel dost drží. Ale zdraví mě nezastaví. Tenhle týden se už cítím trochu lépe, takže můj start na turnaji ohrožen není. Rozhodla jsem se, že na něm budu startovat i tak,“ přiznala Zajícová v týdnu před zápasem pro Kaočko.cz, že jí bohužel trápí zdravotní problémy. Bylo tedy jasné, že do souboje nebude ani zdaleka nastupovat 100%.

V prvním kole se obě bojovnice přetlačovaly na pletivu, což mohl sice rozhodčí několikrát rozdělit, ale nakonec to neudělal. Sledovali jsem tak přetahovanou, ze které měla přeci jen o něco víc domácí bojovnice, která tak sbírala cenné body.

Ve druhém kole se scénář opakoval jen s tím rozdílem, že se duel přesunul i na zem, kde se však obě bojovnice dostaly do hodně zvláštní pozice. Juhász v podstatě seděla a soupeřku, kterou měla v zádech, tlačila na pletivo. Chvíli se nic nedělo, ale poté Zajícová přeci jen získala lepší pozici a začala hrozit škrcením, které se však nepodařilo nasadit.




    

Třetí kolo pak přeci jen nabídlo několik výměn, ze kterých měla znovu více domácí bojovnice, která nakonec v méně akčním souboji zvítězila na body.

„Děkuji všem za podporu a haterům za pozornost. Šla jsem do zápasu s tím, že jsem měla antibiotika a ve třetím kole jsem odpadla silově. Nejsem zvyklá vzdávat. Proto jsem tam šla i přes vše. Je to moje chyba. Posrala jsem si to sama. Myslela jsem si, že v zápase umřu, ale nevzdala jsem to. Příště to bude lepší,“ dala Zajícová nahlédnout do zákulisí a vysvětlila, proč nebyla ani zdaleka 100%.

Je obecně známo, že ATB mají extrémní vliv na kardio a obecně výdrž, kterou bohužel snižují o desítky procent, což si souboji vybralo svou daň.


 






9 komentářů na “Veronika Zajícová má jasný vzkaz pro hatery a vysvětluje, proč to znovu nevyšlo”

  1. když víš, že to nedáš fyzicky, tak nahodim v prvním kolo všechno nebo nic a ne takovouhle trapárnu. OF kariéra čeká

  2. Pingback: Hill slibuje, že Alexe vypne v postoji! Pereira reagoval a pohotově ho zpražil

  3. Pingback: Procházka, Blachowicz nebo Hill? Šampion Pereira vybírá nejsnazšího možného soupeře

  4. Pingback: Znovuzrození! Ze speciálních francouzských jednotek až k titulu UFC? | MMA Shorties

  5. Pingback: Odvážný krok? PFL hodlá zrušit dvě váhové kategorie Bellatoru! | Shorties

  6. Pingback: Velká škoda! Organizace RFA má bohužel hodně špatnou zprávu | MMA Shorties

  7. Pingback: Liga mistrů v ohrožení? UFC utrpělo porážku u soudu, která možná změní svět MMA

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *