Veronika Zajícová na domácí bojovnici nestačila a připsala si druhou prohru v řadě

Zajícová

V Budapešti právě probíhá turnaj RFA 13, jehož součástí byl i souboj Zajícová vs Juhász, který bohužel nenabídl nijak atraktivní podívanou. Většina duelu se totiž odehrávala na pletivu, kde se obě bojovnice přetlačovaly. Jak to nakonec dopadlo?


Jiří Procházka usiloval o odvetu s Pereirou! Jak reagovalo vedení UFC? Přijde změna váhy?

„Jelikož mám hodně slabou imunitu, jsem teď furt nějaká nemocná. Mám angínu a ta se mě bohužel dost drží. Ale zdraví mě nezastaví. Tenhle týden se už cítím trochu lépe, takže můj start na turnaji ohrožen není. Rozhodla jsem se, že na něm budu startovat i tak,“ přiznala Zajícová v týdnu před zápasem pro Kaočko.cz, že jí bohužel trápí zdravotní problémy.

„Když se ale podíváte na její soupeřky, uvidíte, že mají svoji kvalitu. Byly to holky, co byly i v Brave nebo PFL. Beáta je starší a vyzápasenější, v amatérkách většinou vítězila. Navíc jdeme její váhu. Řekla, že 52 kilo prostě nedá, tak se z toho stal catchweight o tři kila výš,“ hájila Zajícová svou soupeřku, která má na Tapology výrazně zápornou bilanci. Veronika však evidentně tušila, že jí nečeká nic snadného, což se potvrdilo.




    

Jak už bylo zmíněno, většina souboje se nakonec odehrála na pletivu, kde se obě bojovnice přetlačovaly bez další větší akce. Ve druhém kole se sice duel přesunul na zem, kde se však obě bojovnice zamotaly a ani jedna nakonec vlastně neměla výhodu. Celý zápas byl z obou stran relativně pasivní, což mohlo být způsobeno i tím, že měla Zajícová zdravotní problémy.

Všechna kola byla relativně těsná, ale nakonec z nich podle bodových rozhodčích měla více domácí Juhász, která vyhrála na body. Zajícová tak zaznamenala druhou prohru v řadě a aktuálně to tak má 1:2, což bohužel není něco, co by si na začátku své kariéry přála. K tomu ještě přijdeme zvláštní souboj v organizaci Clash of the Stars a vyjde nám z toho, že se nyní Zajícové úplně nedaří.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *