Video: KSW láká parádním trailerem na bitvu Pudziana s Khalidovem

Video: KSW láká parádním trailerem na bitvu Pudziana s Khalidovem Mamed Khalidov vs. Mariusz Pudzianowski | zdroj: Foto: se svolením KSW

Mílovými kroky se blíží nejočekávanější letošní akce polské MMA organizace KSW. Již za pár dní se v kleci střetnou dva titáni evropské scény – Mariusz Pudzianowski a Mamed Khalidov. Na jejich bitvu láká povedené promo video.

To nejlepší nakonec? V případě polské organizace to letos s největší pravděpodobností platit bude. Na svůj poslední turnaj si totiž připravili lahůdku, která nenechá chladným snad žádného fanouška smíšených bojových umění. V souboji dvou žijících legend organizace KSW se střetnou Mariusz Pudzianowski a Mamed Khalidov.

A slovo legendy v tomto případě není jen prázdnou frází. Oba zápasníci to s KSW táhnou prakticky od počátku, Khalidov se poprvé představil již na turnaji s pořadovým číslem 7 v roce 2007 a jde o několikanásobného šampiona střední váhy. Často byl taky považován za jednoho z nejlepších fighterů mimo UFC.

Pudzian se připojil o dva roky později na KSW 12 a pro organizaci znamenal naprosto neocenitelnou posilu díky své obrovské popularitě, kterou získal jako bezesporu nejlepší strongman první dekády 20. století. Přestože nejde o příliš technického bojovníka, jeho nadlidská síla z něj dělá velmi úctyhodného a nebezpečného soupeře, jak se můžete přesvědčit ve sbírce jeho knockoutů.

KSW teď k tomuto blížícímu se souboji, který se odehraje již v sobotu 17. 12., vydalo nový trailer. Videa z jejich dílny mívají obvykle velkou kvalitu, tentokrát ale laťku zvedli zase o něco výš. Režie se po delší době ujal jeden z majitelů organizace Maciej Kawulski, sám velmi úspěšný filmový režisér, a je to znát. Však posuďte sami!

Turnaj ve slezských Gliwicích ale bude speciální i díky dalším domluveným zápasům. Čekat by nás měly dva titulové souboje, očekávané třetí střetnutí šampiona bantamu Sebastiana Przybysze s Kubou Wikłaczem a boj o krále polotěžké divize mezi Chuzhigaevem a Erslanem. Druhý zmíněný fight se měl odehrát už před dvěmi měsíci na KSW 75, ale byl tehdy zrušen z důvodu nemožnosti současného šampiona Chuzhigaeva přicestovat do Polska. Představit na turnaji by se měl také bývalý vyzyvatel pérové váhy Daniel Rutkowski nebo norský veterán UFC Emil Meek.

Zdroje:  Youtube KSW

Nejnovější články