Sleduj nás

Vojtěch Garba reaguje na obvinění z podvodu proti Rejličovi

Vojtěch Garba reaguje na obvinění z podvodu proti Rejličovi
Vojtěch Garba minulý týden v sobotu oslavil největší výhru kariéry, ale celkové uznání si za ní neodnesl.

Ostřílený chorvatský soupeř českého borce obvinil hned ze dvou věcí. Jednak měl při bodovém rozuzlení štěstí, jelikož se výsledek mohl přehoupnout na obě strany, a jednak se prý potřel nějakým kluzkým gelem. Reljič kvůli tomu nemohl naplno aplikovat svůj wrestling.

Pokud někdo zostuzuje vaši výhru, povětšinou se na to téma vyjádříte. A totéž udělal i Garba.


„Čekal bych to od kohokoliv jiného, ale ne od takové legendy, že se bude vymlouvat takovým nesmyslným způsobem. Komisaři kontrolují naši činnost před zápasem, plus tam je rozhodčí, který nás kontroluje před nástupem do klece. Nevím, proč má potřebu si takto vymýšlet,“ bránil se český bojovník.

„Emoce mohou být, ale mohl to říct hned po zápase, a ne s odstupem času. Navíc, nevím, proč by to měl říkat. Po zápase se hned snažil o odvetu, řekl jsem mu, že s tím problém nemám, že klidně půjdu. Můj trenér říkal to samé. Teď řekl takový nesmysl. Byl jsem pro odvetu, každopádně po takových řečech nebude na pořadu dne,“ řekl serveru kaocko.


Garba si teď tedy vybírá nového soupeře. Za ideální volbu označil Viktora Peštu a Mikhaila Ragozina. Reljič se sice dožaduje odvety, ale jak už zaznělo, po těch „výmluvách“ se do první řady potenciálních uchazečů neřadí.

Další články