Sleduj nás

Volkanovski představil výherní plán, se kterým hodlá vyrukovat na Makhacheva

Volkanovski představil výherní plán, se kterým hodlá vyrukovat na Makhacheva
Alexander Volkanovski už předem ví, co bude na jindy neomylného Islama Makhacheva platit.

Sebevědomí před zápasem bylo a je důležité a naštěstí Alexovi i před jeho patrně nejtěžší kariérní zkouškou nechybí. Před bojem proti dagestánskému grapplingovému umělci si skutečně hodně věří… A bodejť by také ne, údajně současného šampiona lehké váhy pořádně zaskočí.

„Spousta lidí si myslí, že do boje nastoupím v osmdesáti kilech, abych se Makhachevovi alespoň částečně vyrovnal… Omyl! Naopak nastoupím lehčí s váhou blíže k 75 kg, abych byl co nejvíce pružný, rychlý a agilní,“ odhaloval Volkanovski na kanálu The AllStar.


„Je to z toho důvodu, že věřím, že rychlost bude v tomto zápase hodně klíčová. Chci nabrat váhu, abych měl o něco silnější údery, ale zároveň chci být co nejvíce explozivní. Pokud se budu Makhachevovi uhýbat a neustále ho trefovat, bude mít potíže hrát svoji hru. Tím jsem si jistý,“ předpokládá.

Alexander Volkanovski vyzva


A predikce výsledku? „Bude to taktická bitva. Nahoru a dolů. Nevím, jestli já nebo on přijdeme s ukončením, ale věřím, že vyhraju. Věřím ve svou taktiku i své zkušenosti, abych to urval. Uvidíme, jak Islam zpanikaří, až mu nebude vycházet jeho hra. Nemyslím si, že padne rychlé KO, ale v šampionských kolech se může stát cokoliv,“ předvídá Volkanovski.


Další články