Sleduj nás

Všichni vědí, že jsem zápas s Makhachevem nechtěl, přiznává Oliveira

Všichni vědí, že jsem zápas s Makhachevem nechtěl, přiznává Oliveira
Charles Oliveira byl původně ochotný čekat, až se vrátí Conor McGregor. UFC ovšem naléhalo, aby přijal zápas s Islamem Makhachevem.

Brazilský „do Bronx“ dlouhé týdny odolával náporu organizace, ale potom s ní přeci jen našel společnou řeč. Ta vedla přes slíbené finance a zaručený četný bonus z prodejů PPV.

„Nemá cenu se něčím tajit, všichni to vědí. Duel s Islamem jsem od samotného začátku nechtěl. Trvám na svém, že si ten člověk nezaslouží jít o titul, protože ještě neporazil žádné velké jméno. Chvíli mi to přišlo jako urážka k tomu, čeho jsem já dosáhl a s kým jsem se utkal,“ přiznával Oliveira.


„Bavil jsem se o tom s UFC a osobně jsem se i nabídl Conoru McGregorovi. Byl jsem ochotný si počkat, až se vrátí. Toužil jsem po velké výplatě. V této souvislosti mi nakonec UFC nabídlo dobrou finanční odměnu za to, že přijmu zápas s Makhachevem. To byl zásadní faktor, který vedl k prolomení jednání.

Ještě mi vadilo, že se náš souboj s Islamem má konat v Abú Dhabí, což je jeho teritorium. Snažil jsem se domluvit New York nebo nějakou neutrální půdu, ale mé slovo v tomto ohledu už nemělo žádnou váhu… Ale abych byl upřímný, klec je v každé zemi stejná,“ řekl Oliveira na kanálu MMA with Subtitles.


https://top-fight.cz/ufc/vyrizovani-sporu-v-ufc-dve-elitni-lehke-vahy-znaji-cas-i-misto/

Kostky tedy byly vrženy a diváci se nového boje o titul šampiona lehké váhy dočkají 22. října na turnaji UFC 280 v Abú Dhabí. Součástí karty budou i souboje mezi Beneilem Dariushem s Mateuszem Gamrotem či Seanem O’Malleym s Petrem Yanem.


Další články