Sleduj nás

Vykuřte mi! vzkazuje Pimblett kritikům, kteří nevěří v jeho dominanci

Vykuřte mi! vzkazuje Pimblett kritikům, kteří nevěří v jeho dominanci
Co Paddy Pimblett vyhrál svůj zápas v Las Vegas, valí se na něj vlna kritiky. Jako by i diváci sami prokoukli, že tady něco nehraje.

Budeme-li se řídit čistě dostupnými údaji ze zápasu, zjistíme, že měl Jared Gordon 6,5 minuty kontrolu na zemi a vyslal i více signifikantních úderů, přesto mu to na výhru v duelu proti novodobé mediální hvězdě Paddymu Pimblettovi nestačilo.

S rukou na srdci tedy můžeme říct, že byl výsledek minimálně kontroverzní, přesto by se do Paddyho neopíralo tolik lidí, kdyby byl o něco pokornější. On ovšem přišel na tiskovou konferenci a prohlásil, že Gordona bil jako žito, zmaloval mu obličej a zcela zaslouženě vyhrál. To byla už chvíle, kdy se začali ozývat nejen fanoušci, ale i zápasníci.


Jakmile se nenávistné komentáře trochu nahromadily, rozhodl se na ně Pimblett globálně reagovat. Jeho milá stránka šla nyní bokem, „hateři“ ho prý mohou orálně uspokojit.

„Chápu, všichni máme nějaký názor, jenže názory jsou jako díry do prdele, všichni máme jednu. Já prostě vím, že jsem ten zápas vyhrál a nejednalo se ani o žádnou těsnou záležitost. Opakuji, podívejte se na můj a Gordonův obličej. Hovořím tu o prostých faktech,“ pronesl Pimblett.


„Kontrola na zemi nebo na pletivu nemá v boji žádnou hodnotu. Můžete si kontrolovat koho chcete a jak dlouho chcete, podstatná je damage. Já napáchal více škod, o tom není žádných pochyb. Jsem právoplatný vítěz, a komu se to nelíbí, ten mi ho může vykouřit,“ sdělil rodák z Liverpoolu skrze MMA Junkie.

https://twitter.com/CharlieQuinnMMA/status/1601967678427742209?s=20&t=mrWdLLc7CWU_ZZRnXmg_7w

Další články