Výměna! „Dno,“ zopakoval Lengál o Rockovi. Shem pohotově reagoval

Lengál Rock

Po oficiálním vážení před turnajem OKTAGON 45 Speciál jsme se v zákulisí dočkali nečekané výměny mezi Lengálem a Rockem. Shem totiž na českého borce nastoupil, což si bojovník minulého roku nenechal líbit a postrčení vrátil. To však netušil, že na něj Rock vezme židli, kterou nakonec naštěstí nepoužil. Samozřejmě se mluví o možném souboji, ale Lengál má ve věci jasno.

Vašek Mikulášek vysvětluje překvapivé rozhodnutí ukončit svou kariéru

„Jak už jsem říkal Ondrovi po zápase, jdu krok po kroku. Chtěl bych titul v pérové váze do 66 Kg. K Rockovi? Já jsem otec od rodiny a zkušený dospělý bojovník. Nebydlím u mámy jako on a nepotřebuji na sebe strhávat pozornost. Tu na sebe strhávám svými výkony. To, jak se zachoval? Já jsem tam byl vyshazovaný a on do mě strčí? Já jsem ho odstrčil zpátky. Nejsem ničí boxovací pytel. Pak tam na mě bere židličku. Pro mě je to dno sportu. Já sport předávám dál a prezentuji ho tak, jak bych chtěl – od srdce. Tohle je za mě dno. S tím člověkem nechci mít nic společného,“ vrátil se Lengál na tiskové konferenci k výměně s Rockem.

„Takže jinými slovy říkáš, že se mnou bojovat nechceš, slabochu? Kdybych ti dal na tělo já, tak by ses zesr*l,“ kontroval hned Rock, kterému se podařilo ukončit Jana Malacha, díky čemuž si připsal první výhru v OKTAGONu.




 

„Já jsem žádnou nabídku nedostal. To je jedna věc. Druhá věc je, že mě ten člověk nezajímá. Kdyby mě zajímal, tak bych šel do nějaké větší konfrontace. Jak mě má zajímat člověk, který se opře do celé lehké váhy OKTAGONu, když ještě nic nedokázal? Já jdu krok po kroku v pérové váze. Kvůli tomu, jak se zachoval, mě nezajímá už vůbec. Řekl, že se bojím bojovat. Já měl minulý rok 12 zápasů. Zachránil jsem několik turnajů. Vše mám ukončené před limitem. Já bojuji tak, že dávám rány pěstí. K tomu lokty a kolena. Je to tvrdý boj. Já se po nikom neplazím jako holka a nechci ho škrtit. Tímto bych to uzavřel,“ pokračoval Lengál, proč nemá o případný souboj zájem.

„Kdybych měl zem jako ty, tak bych se mnou taky nechtěl bojovat,“ musel mít Rock poslední slovo.

Duel Lengál vs Rock asi jen tak neuvidíme, ale je jasné, že Shem o soupeře nebude mít nouzi. Je však třeba počítat s tím, že nemá jen velkou pusu, ale také nebezpečné schopnosti.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *