„Vyžere si to hodně do dna,“ předpovídá Patrik Kincl o Tadeáši Růžičkovi

Kincl Růžička

Domácí scénu nedávno zasáhla kauza kolem bojovníka Tadeáše Růžičky, o které masivně informovala média napříč spektrem. Uniklo totiž video, na kterém se Mawar hodně nevybíravým způsobem snaží vzbudit muže v bezvědomí, kterému ještě nadává a zesměšňuje ho. Sám Růžička dlouho mlčel, ale včera nakonec po dlouhé době prolomil mlčení nabídl vyjádření, které bylo přijato hodně rozporuplně. K věci se vyjádřil i Patrik Kincl, který předpovídá, že se kauza jen tak nepřežene.

Mikulášek dává nahlédnout do zákulisí! Bolestná ztráta, krádež, soud a balík peněz pryč

„Ano, já jsem měl za sebou nějaké pouliční rvačky a točím se v bojových sportech, kde je pro nás normální si na tréninku s kámošem dát přes držku a je normální, že kamarád chce dát přes držku vám, ale z toho videa mi bylo zle.

Bezmocného člověka tam začne ještě fackovat. Myslím si, že se Tadeáš trochu urval ze řetězu. Mrzí mě, že si to ani není schopen přiznat a ještě to obhajuje. Myslím si, že si tohle vyžere hodně do dna. Může to být velký průser. Ve finále, když to není schopen zhodnotit, tak mu to asi patří,“ vrátil se Patrik Kincl k celé kauze v rozhovoru pro YouTube kanál Institut Moderní Výživy.

Sám Růžička se vyjádřil v tom smyslu, že video rozhodne nereprezentuje jeho hodnoty a že by se rád věnoval tomu, co mu jde nejlépe, tedy zápasení. Je však otázkou, zda mu to bude umožněno. Už od něj totiž daly pryč ruce organizace OKTAGON MMA i Clash of the Stars. Nadějí je tedy organizace RFA, která Mawara zatím suspendovala s tím, že se vše musí řádně vyšetřit. Uvidíme tedy, jak se nakonec vše vyvine.




  

Růžičkovo kritizované vyjádření

„Čau lidi, dlouho jsme se společně neviděli. Mawar je zpátky. To, co jste viděli, je mi líto. Minulost nezměním, ale především chci říct, že jsem sportovec. Chci dělat to, co umím nejlépe. Nejsem žádný násilník. Tohle rozhodně nepromuji a neztotožňuji se s tím. Je mi líto, že tohle vůbec vytáhli. Úspěch má mnoho kamarádů, to si pamatujte. V těchto chvílích vždy poznáte, kdo při vás kdy stál a stojí. Za to si nesmírně vážím svých lidí a lidí, co se mnou zůstali i v těchto temných časech. V mém životě se v podstatě nic nezměnilo. Kromě médií se mi nikdo neozval. Své sociální sítě jsem předal svému týmu, abych nemusel číst ty zrůdnosti.




 

Teď se chci 100% věnovat tomu, co umím nejlépe, tedy sportu. Cítím, že vám něco dlužím. Budu vás nadále motivovat a radovat svými zápasy, jako jsem to dělal do teď. Ukážu se jen v tom nejlepším světle a naposledy říkám, že je mi opravdu líto celé této situace a všeho okolo. Já to teď musím zvládnout. Chci se co nejdříve ukázat v ringu nebo kleci a rozdat tam to, co umím nejlépe,“ reagoval Růžička na svém IG profilu.






Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *