Sleduj nás

Whittaker upřímně: Pereiru by v UFC porazilo mnoho borců

Whittaker upřímně: Pereiru by v UFC porazilo mnoho borců
Alex Pereira si třemi výhrami v UFC v řadě vysloužil bitvu o titul. Komplexní zápasník to ale zdaleka není, aby mohl být šampionem.

Robert Whittaker se tak trochu diví, jak se Pereira tak rychle dokázal vystřelit na vrchol. Kdykoliv se nad tím zamyslel, vyšel mu vždy jen jeden scénář. „Od začátku je cítit, že UFC Alexe tlačí dopředu,“ pravil v Submission Radiu.

Skutečnost je taková, že Pereira s Adesanyou v rámci kickboxu podstoupili už dva zápasy. Od toho třetího, nyní už pod světovou platformou, se očekává monstrózní sledovanost.


„Tento fight má příběh, proto jde Alex o titul. Ale zcela upřímně vám říkám, že určitě nejsem sám, kdo se diví, že se to podařilo zrealizovat tak rychle. A druhá věc je ta, že Alex je možná skvělý postojář, ale rozhodně to není komplexní fighter,“ poznamenával Whittaker.

„Kdyby narazil na nějakého wrestlera, mohla by to pro něho být dlouhá noc. Jsem si jistý, že pokud se stane šampionem, pak se tomuto scénáři stejně nevyhne. Prozatím tu ale máme titulový fight, ten bude suprový. Počkáme si, jak se vyvine,“ dodal Whittaker.


A jak už zaznělo, bitva mezi Adesanyou a Pereirou je vesměs oficiální. Sám Dana White stihl potvrdit, že ji plánuje na závěr současného roku.

Další články