Sleduj nás

Z Borároše se přes noc Canelo ani Tyson nestane! nedělá si těžkou hlavu Václav Mikulášek

Z Borároše se přes noc Canelo ani Tyson nestane! nedělá si těžkou hlavu Václav Mikulášek
Oba patří mezi populární tváře OKTAGONu, ale sportovně neprožívali příliš úspěšné období. Nyní je ale série neúspěchů minulostí a psychická deka je definitivně pryč.

Díky tomu by nám Václav Mikulášek a Gábor Borároš mohli ve vzájemném boxerském klání nabídnout bezstarostnou a atraktivní podívanou.

Jak to vypadá, když MMA zápasníci nasadí boxerské rukavice a mají předvést tento sport na profesionální úrovni, jsme letos viděli v O2 areně již jednou. Baba Jaga je jedním z mála, který je v ringu jako doma a jeho box snese i poměrně náročné hodnocení.


To ostatně potvrdil i v souboji s Michalem Kotalíkem, kterého letos v květnu přesvědčivě porazil na body. Nyní jej tedy čeká miláček slovenských fanynek Gábor Borároš, o jehož boxerských kvalitách si Vašek myslí své.

„Vážně bych neřekl, že nás čeká pořádná štípaná, zrovna Gábor se asi nebude chtít štípat. Nebo si jako myslíte, že se přes noc promění v Canela Alvareze, či Mikea Tysona? Když jsem ho viděl boxovat s Rytmusem…


Rytmus se chhysta no svuj dalsi zapas v boxu

Nic proti němu, Gábora nechci vůbec podceňovat. Box však není jeho sport ani jeho disciplína. Hodí jeden, maximálně dva údery. To je prostě málo. Celkově na tom bude úplně jinak než já. Budu těžší a větší, to je v boxu pro každého nepříjemné,“ potvrdil roli favorita v rozhovoru pro kaocko.cz.

Rozdíl ve výšce i dosahu bude rozhodně faktor, který zápas výrazně ovlivní. Uvidíme, jak bude Punisher schopný zkracovat vzdálenost a zda se vůbec dostane Mikuláškovi na tělo.


Pro Babu Jagu tedy bude nejhorší splnit limit dohodnuté váhové kategorie, který činí šestaosmdesát kilogramů. Jeho obvyklá váha je pak zhruba metrák.

Vánoce proběhnou bez obžerství, ale s o to sladší tečkou, kterou může být již druhý triumf v O2 areně během jednoho roku.

Další články