Sleduj nás

Zklamaný Oliveira přiznává, jak moc ho Makhachev zlomil

Zklamaný Oliveira přiznává, jak moc ho Makhachev zlomil
Charles Oliveira po boji s Islamem Makhachevem neskrýval své pocity, které z velké části tvoří smutek a zklamání.

NEPŘEHLÉDNI: Keita, Brož, Eckerlin a beznadějně vyprodaná hala ve Frankfurtu! Dnešní Oktagon 57 můžeš sledovat živě zdarma zde.


Bývalý šampion divize lehké váhy, který se nesl na vlně jedenácti výher v řadě, prohrál na turnaji UFC 280 hlavní zápas večera proti ruskému oponentovi Islamu Makhachevovi.

Samotná prohra by dnes už tak nevadila, přeci jenom je to součástí sportu, který je navíc velmi drsný a nevyzpytatelný, ale horší byl předvedený výkon.


Charles, který dominoval nad mnohými jinými jmény v divizi, si proti Islamovi prakticky nic nedovolil. Dvě kola byl svým oponentem přetlačován jak na zemi, tak dokonce i v postoji, až se nakonec nechal lapit do submise.

Oliveira Makhachev zapas vyjadreni Charles Oliveira

Charles Oliveira hledá náboj


„Prohry jsou v životě normální, ale bohužel některé umí zatraceně bolet,“ přiznával upřímný Brazilec v rozhovoru pro server Combate.


„Potíž je v tom, že jsem vážně věřil, že jsem byl proti Makhachevovi perfektně připravený.  Nemám žádné výmluvy, prohrál jsem. A prohrál jsem zcela jednoznačně,“ nezakrýval své dojmy.

„Byl jsem v plném zápasovém tempu a dost si věřil... Ano, stoprocentně se vrátím, ale hned to nebude. Teď si potřebuji odpočinout, protože se cítím hlavně psychicky vyčerpaný,“ uváděl.

„Už teď mám na stole pár výzev. Obávám se, že všechny soupeře zklamu, skutečně si potřebuji na nějaký čas odpočinout,“ dodal Oliveira, který od konce roku 2019 podstoupil sedm velmi náročných zápasů. Až na ten poslední všechny vyhrál.

NEPŘEHLÉDNI: Dnešní Oktagon 57 živě zdarma.


Další články

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli

Jako blesk z čistého nebe působí informace, kterou dnes v noci vypustila organizace UFC. Uzbek Makhmud Muradov již nepatří do nejlepší světové ligy a nedostane možnost vylepšit bilanci čtyř výher a dvou porážek, kterou zde během čtyř let nasbíral.

Tady končíš! UFC na hodinu propustilo Muradova. Důvod neuvedli