Změnil se mu život! Paddy Pimblett se podělil o šťastné novinky

Pimblett




Paddy Pimblett už před soubojem s Tonym Fergusonem předesílal, že vlastně nemůže vyhrát. Pokud prohraje, tak bude pro smích, že ho porazil vyčpělý veterán a pokud vyhraje, tak bude pro smích, že porazil vyčpělého veterána, což se vlastně také stalo. Paddy totiž trápícího se Fergusona udolal „až“ na body, za což si vysloužil hodně kritiky, po které se trochu stáhl do ústranní a hodně dlouho teď o něm nebylo slyšet. Mělo to však svůj důvod.


VIDEO: Takhle jí jen tak neuvidíte! Lucia Szabová byla v souboji nucena odklepat

„Datum 17. dubna je dnem, kdy se nám všem navždy změnily životy. Narodily se nám dvě krásné dcery Betsy a Margot,“ pochlubil se Paddy Pimblett novými přírůstky do rodiny. Původně se totiž spekulovalo o tom, že by mohl Pimblett na turnaji UFC 301 zápasit s Moicanem, ale to Paddy popřel s tím, že bude mít čerstvě narozené děti, což se nakonec také stalo.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Paddy THE BADDY Pimblett (@theufcbaddy)

 

Je tedy jasné, že Pimblett teď bude mít o radost postaráno a není tak vůbec jisté, jestli stihne turnaj UFC 304, který se koná na konci července v Manchesteru. Vedení ho na akci jistě bude chtít, tak uvidíme, zda se to podaří domluvit. Navzdory kritice byl totiž Pimblett v rámci UFC doposud neomylný a připsal si postupně 5 výher v řadě. Celkem má na kontě 7 výher v řadě, protože naposledy v září 2018 v rámci Cage Warriors nestačil na Baka.




 

Pimblett by se časem rád utkal i s Conorem

„Rád bych se s někým utkal na Anfield stadionu. To je můj vysněný zápas. Pokud bych měl říct jméno soupeře, tak ukážu na Conora, protože zápasem s ním si člověk může vydělat nejvíce peněz. Asi bych tedy ukázal na něho. Může se přeci stát cokoliv. Co se týče možného zápasu, tak nechci moc mluvit o taktice, ale je jasné, že je to sniper. Vzal bych ho tedy na zem, dostal bych ho na záda a poté bych mu nasadil nějakou submisi. Třeba na ten zápas někdy dojde. Člověk nikdy neví.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *