Jaký příběh má za sebou „německý Vémola“ a milionář Christian Eckerlin?

Eckerlin

Christian Eckerlin patří mezi ty bojovníky, kteří zápasí, protože chtějí a ne proto, aby získali peníze a zajistili se. Německý Vémola má totiž na kontě doslova miliony, takže má o svou budoucnost postaráno. Jak je to však s jeho minulostí?


VIDEO: Další zbraň v arzenálu! Pereira se pustil do Cormiera a ten doslova volal ochranku

„Christian žije ve Frankfurtu už od dětství, jako malý se tam přestěhoval ke své tetě. A hned, jak začal chodit, bylo jasné, že z něj bude sportovec. Nejdříve to ale vypadalo na fotbalistu. Dokonce to dotáhl až k juniorům v Bundeslize, nejvyšší soutěži Německa! Co se ale nestalo, do života mu vstoupil box. Bylo mu 15, když objevil krásu bojových sportů – nejdříve ale jen jako doplněk k fotbalovým tréninkům, které mu dávaly zabrat fyzicky i psychicky. Ve dvaceti ale přišla změna. Přesun do třetí nejvyšší fotbalové soutěže, kde se mu už tolik nedařilo. A bojové sporty ho přitahovaly čím dál víc. A tak bylo rozhodnuto: sbohem fotbale, z Eckerlina bude zápasník,“ líčí OKTAGON ve svém blogu.

„Sport ale rozhodně nebylo jediné, o co se Eckerlin zajímal. Od mládí se pohyboval v prostředí nočních klubů – ze začátku jako vyhazovač, pak mu ale jeho tchán jeden podnik předal do vlastních rukou. A Eckerlin z něj svým talentem a pílí udělal jeden z nejlepších ve městě! Ne nadarmo se mu říká Král Frankfurtu. Pod palcem měl najednou obrovský kolos noční zábavy, který skvěle prosperoval. Dneska je z Eckerlina milionář, který zápasí jen pro zábavu. A taky pro svůj YouTube kanál, kde má stovky tisíc odběrů a shlédnutí. Vybudoval si nejen prosperující firmu, ale i obrovskou fanbase, která ho obklopuje. Možná právě proto, že zápasení je pro něj volnočasovou zábavou, bez které nemůže být. Drahá auta, značkové oblečení, luxusní dovolené a stovky tisíc sledujících, to je Eckerlin!“

  

„Potetovaný fighter a majitel nočních klubů? Zní to trochu děsivě, ale nenech se zmást! V soukromí je Christian vzorný otec a manžel Dominique, se kterou tvoří pár už více než 12 let. Doma rozhodně není žádný bouřlivák. Své děti vychovává s klidem a láskou a říká, že se jim tak snaží dát dětství, které on bohužel nezažil. 

Velkou část svého bohatství dává na charitativní účely. Drsňák se zlatým srdcem! 

  • Není žádným tajemstvím, že německá hvězda miluje drahá auta i motorky. Kdysi byl i členem motorkářského gangu, ale dneska už to připomínají jen kérky a vzpomínky. 
  • Má svůj rituál už z dob, kdy hrál fotbal. Vždycky před vstupem do klece se musí pokřižovat. 
  • Ve frankfurtské Festhalle byl jako malý na koncertě Michaela Jacksona. Asi by ho nenapadlo, že jednou bude halu pro desítky tisíc fanoušků vyprodávat jeho jméno! „

 

Co nás čeká?

4.5. Frankfurt – OKTAGON 57

 Eckerlin vs Brož 

Keita vs Sardari

Brajshori vs Odunjo

Sanikidze vs Nezhad

Adamia vs Brčić

Langer vs Doussis

Shaaban vs Gelezi

 Kurhela vs Holzer

Glismann vs Siwiec




  

8.6. Praha – OKTAGON 58 – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kincl vs Peňáz – o titul střední váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss

Apollo vs Gogoladze

Korkmaz vs Amirkhani

Zawada vs Mazúch

Ilbay vs Tripšanský




   

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Lima vs Magard 2 – o titul bantamové váhy

Paradeiser vs Torres

Barborík vs Rajewski

Čepo vs ?

Szabová vs ?

Bogdanović vs Keita/Sardari

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs ?




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *