Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vémola je po prohře s Kinclem terčem vtipů: Lidé ho přirovnávají k Okamurovi, meme obrázky ovládly internet

Karlos Vémola nazval Mariánka podavačem ručníků, který má jen kecy.
Zdroj: Se souhlasem Oktagonu
+ Další 4 fotografie
vtipy

Karlos "Terminátor" Vémola prožívá těžké chvíle. Po prohraném souboji s Patrikem Kinclem na tom není nejlépe fyzicky, ale zřejmě ani psychicky, když musí skousnout hořkou porážku i posměšky. Na jeho konto nyní vznikají desítky vtipných meme obrázků, jejichž tvůrci si se zápasníkem rozhodně neberou servítky. Humorné koláže v posledních dnech zaplnily sociální sítě.

Konečně se rozhodlo, kdo s koho. Už od soboty má Česko nového šampiona Oktagonu ve střední váze, vítězem se stal Patrik Kincl. Dozvuky z nejsledovanějšího duelu tuzemské MMA scény však panují dosud a o zápasu Karlose "Terminátora" Vémoly a Patrika Kincla se bude nejspíš ještě dlouho mluvit.

Karlos je terčem vtipů

Karlos Vémola je na tom po prohře špatně nejen fyzicky, kvůli potlučenému obličeji, ale nejspíš i psychicky, neboť se musí vyrovnávat s hořkou porážkou. Už před samotným soubojem se totiž bijec nechal slyšet, že pokud náhodou prohraje, což samozřejmě nedopustí, přijde zkrátka o vše. "Všechno, co chci, ztratím jenom proto, že mě porazil tady ten kripl. To nedokážu připustit. Klidně v tom gymu chcípnu,“ řekl v rozhovoru pro Oktagon.

Silácká slova se mu však nyní nepříjemně vracejí. Na Karlosovo konto vznikají desítky vtipných meme obrázků. Na jednom z nich například Terminátora zastavil policista při silniční kontrole a ptá ho, jak je možné, že nemá pás. "Protože ho má Kincl," stojí ve Vémolově odpovědi. Příležitost si nenechal ujít ani známý internetový bavič TMBK.

Český internet od soboty ovládly vtipy, které však Karlosovi po psychické stránce příliš nepřidávají. Nejčastěji ho lidé přirovnávají k Tomiovi Okamurovi, a to kvůli tomu, jak Karlos vypadal krátce po prohraném duelu, kdy měl nateklá víčka a místo očí měl jen dvě úzké škvírky.

Karlos je také terčem kritiky za své nesportovní chování a lidé si s ním zkrátka neberou servítky. "Lvi dožrali," objevuje se v komentářích pod jeho příspěvky na sociálních sítích.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy